*24η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Πάντερμπορν – Μαγδεμβούργο 1-0

*Under 2,5 στα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-0) της Καϊζερσλάουτερν. Σκόραραν οι Κουαρτένγκ (41′) και Ίτο (65′).

Έξι βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη ξέφυγε το Μαγδεμβούργο προσπερνώντας το εμπόδιο της Καϊζερσλάουτερν (2-0 εντός) την προηγούμενη βδομάδα. Γλίτωσε στο 18′ όταν οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Ντουρμ, συνολικά ήταν ανώτερο από κάθε άποψη δημιουργώντας 21 ευκαιρίες εκ των οποίων οι δέκα βρήκαν στόχο!

Απόλυτος πρωταγωνιστής, παρά την ήττα της ομάδας του, ο τερματοφύλακας Λούτε (οχτώ αποκρούσεις). Δεύτερη σερί νίκη για το Μαγδεμβούργο, πανηγύρισε τρεις σε τέσσερις αγωνιστικές, ενώ μετράει μόλις μία ήττα σε πέντε από τη Σαν Πάουλι (2-1 εντός) στις 18 Φεβρουαρίου. Θα πρέπει να γυρίσουμε στις 20 Σεπτεμβρίου 2017 για να βρούμε την τελευταία νίκη του Μαγδεμβούργου επί της Πάντερμπορν (1-0 εντός).

ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 9/11 τελευταία παιχνίδια του.

*Over 2,5 στα 5/7 τελευταία παιχνίδια του.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (2-1) από τη Σαν Πάουλι. Δύο γκολ πέτυχε ο Ντάσνερ για τους φιλοξενούμενους (15′, 42′), το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μετς με αυτογκόλ στο 51′. Με δέκα ολοκλήρωσαν οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Κόντε (76′).

Πέντε αγωνιστικές κράτησε το αήττητο σερί της Πάντερμπορν (4-1-0), καθώς την προηγούμενη βδομάδα υποκλίθηκε από την άκρως φορμαρισμένη και ποιοτική Σαν Πάουλι στη “Home Deluxe Arena” (2-1). Πιο κινητική στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, της κόπηκαν τα φτερά στο 76′ όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο. Διατηρείται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο μεγάλωσε η διαφορά από την 3η Χαϊντενχάιμ στο -7.

Μακριά από το σπίτι της η Πάντερμπορν συγκέντρωσε επτά βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές (6-4 διαφορά γκολ). Η νίκη του πρώτου γύρου επί του Μαγδεμβούργου έβαλε τέλος σε αρνητικό σερί οχτώ μεταξύ τους αναμετρήσεων (0-4-4). “Είμαι σίγουρος πως οι φίλαθλοι θα απολαύσουν μία γεμάτη θέαμα μάχη”, είπε ο προπονητής Κβάσνιοκ. Εξέτισε κι επιστρέφει ο Σάλενμπεργκ.

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ