*Φάση των «8» για το Κύπελλο Σκωτίας. Μονή αναμέτρηση, στην πιθανότητα ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΙΝΒΕΡΝΕΣ (ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Έιρ με σκορ 1-2, στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Ακινγέμι στο 12’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Γουέλς στο 19’. Έμειναν με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Ο’Κόνορ στο 29’, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Χέντερσον στο 74’.

Πολύ καλή εμφάνιση και επιστροφή στις νίκες για την Ινβερνές. Παρ’ όλο που μπήκε νωθρά στο ματς και έμεινε πίσω στο σκορ από νωρίς, κατάφερε να βρει άμεσα αντίδραση, ενώ λίγα λεπτά αργότερα απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε στην επανάληψη και ολοκλήρωσε την ανατροπή στο σκορ, διατηρώντας στη συνέχεια το υπέρ της προβάδισμα.

Ακόμα μία πρόκληση για κείνη, καθώς αντιμετωπίζει ξανά ομάδα από τη μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας. Αυτή τη φορά είναι μια πολύ πιο γνώριμη αντίπαλος, καθώς μέχρι και την περσινή σεζόν βρισκόντουσαν στη Τσάμπιονσιπ. Σήμερα έχει το πλεονέκτημα έδρας και θέλει να το εκμεταλλευτεί προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Προέρχεται από πολύ θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα και έχει ανεβασμένη ψυχολογία, όμως τα πολλά αμυντικά της προβλήματα είναι αυτά που θα πρέπει να περιορίσει ώστε να μην επιτρέψει στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν την εστία της.

Ινβερνές Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ (ΠΡΕΜΙΕΡΣΙΠ)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Ρέιντζερς με σκορ 3-1, στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Γκόλντσον στο 6’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Σακαλά στο 25’. Το 3-0 πέτυχε ο Ταβερνιέρ με πέναλτι στο 45’, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ντορσέτ στο 60’.

Κακή εμφάνιση, αλλά αναμενόμενο αποτέλεσμα για την Κιλμάρνοκ απέναντι στην πολύ πιο δυνατή Ρέιντζερς. Τραγικό πρώτο μέρος, δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να κρατήσει μακριά από την εστία της τους γηπεδούχους, οι οποίοι το εκμεταλλεύτηκαν πλήρως, παίρνοντας ασφαλές προβάδισμα στο σκορ. Στην επανάληψη εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι μείωσαν τον ρυθμό τους, βρίσκοντας εξίσου δίχτυα, χωρίς όμως αυτό να αλλάξει κάτι παραπάνω από το δείκτη του σκορ.

Γνώριμη αντίπαλος σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης, από την οποία μπορεί να περάσει κιόλας με μεγαλύτερη «ευκολία». Δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όμως παραμένει παραγωγική και αποτελεσματική στο επιθετικό της κομμάτι, βρίσκοντας δίχτυα με συνέπεια στις περισσότερες αναμετρήσεις της. Η άμυνά της είναι το μεγαλύτερό της πρόβλημα, καθώς σπανίως κρατάει το μηδέν στα μετόπισθεν.

Κιλμάρνοκ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Ινβερνές – Κιλμάρνοκ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ