*35η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Σουίντον – Λέιτον Οριεντ 1-1

ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Λέιτον Οριεντ έφερε 2-2 εκτός έδρας με την Γκρίμσμπι, με αρκετή δόση τύχης, αφού χρειάστηκε να αποκρούσει και πέναλτι ο γκολκίπερ της προς τα τελευταία λεπτά. Η αντίπαλος της ήταν καλύτερη, αν και προηγήθηκε η ίδια με τον Κέλμαν στο 25’, αλλά βρέθηκε να χάνει από τέρματα των Μακ Ατι (46’), Λόιντ (52’), πριν ισοφαρίσει στο τελικό σκορ με τον Μονκούρ στο 68’.

Η Λέιτον Οριεντ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εκτός έδρας απέναντι στην Γκρίμσμπι, με αυτή να είναι η δεύτερη ισοπαλία της στους έξι τελευταίους αγώνες που δεν χάνει. Στο γήπεδό της πάντως είναι αρκετά δυνατή τώρα τελευταία, έχοντας οκτώ νίκες στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια που παραμένει αήττητη.

Παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας πάντα την καλύτερη άμυνα, με μεγάλη απόσταση, στο +11 συγκεκριμένα, από την δεύτερη Στίβενεϊτζ, έχοντας και δύο αγώνες περισσότερους από αυτήν. Και διατηρεί μεγάλη απόσταση ασφαλείας, ούσα στο +15 για την ακρίβεια, από την τέταρτη που δεν εξασφαλίζει απευθείας άνοδο και στο +19 από την όγδοη που δεν οδηγεί ούτε καν στα πλέι οφς!

Εκτός του τραυματία αμυντικού Χάπε που έχει χτυπήσει εδώ και λίγο καιρό και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, χτύπησε πιο πρόσφατα και ο επιθετικός Ντρίναν με τη συμμετοχή του απόψε αμφίβολη.

Λέιτον Οριεντ Στατιστικά

*Εχει 13/19 under 2,5 εντός έδρας, 13/17 στο πρωτάθλημα

*Εχει 14/19 N/G εντός έδρας, εννιά σερί στα πιο πρόσφατα, 14/17 στο πρωτάθλημα

*Οι 11 από τους 17 εντός έδρας αγώνες της στο πρωτάθλημα ήταν Χ στο ημίχρονο

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Η Σουίντον κέρδισε εύκολα και άνετα με 3-0 εντός έδρας την Χάρογκεϊτ, ανοίγοντας το σκορ πολύ νωρίς, μόλις στο όγδοο λεπτό, με τον Χέμπερν – Μέρφι, ενώ ο ίδιος παίκτης πέτυχε δεύτερο τέρμα στο 40’, πριν ο Τόμλινσον στο 71’ διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Η Σουίντον επικράτησε με 3-0 εντός έδρας της Χάρογκεϊτ, πετυχαίνοντας δεύτερη συνεχόμενη νίκη, με την προηγούμενη να είναι η πρώτη μακριά από το γήπεδο της έπειτα από τρεις σερί ήττες που είχε γνωρίσει εκτός έδρας.

Ανέβηκε μία θέση, στην 10η του βαθμολογικού πίνακα, αλλά μετά τα υπόλοιπα αποτελέσματα έμεινε λίγο πιο πίσω, στο -5 για την ακρίβεια, από την έβδομη και τελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι οφς για την άνοδο.

Και εκεί που δεν είχε απουσίες, προέκυψαν κάποιες μαζεμένες στην άμυνα με τους τραυματισμούς των Ιαντόλο, Μπρέναν, Μπλέικ-Τρέισι που θα λείψουν.

Σουίντον Στατιστικά

*Εχει πέντε σερί αγώνες με 2-3 γκολ

*Εχει 9/16 G/G εκτός έδρας στο πρωτάθλημα

*Εχει 13/19 αγώνες με 2-3 γκολ εκτός έδρας, 11/16 στο πρωτάθλημα

*Εχει 10/19 under 2,5 εκτός έδρας, 9/16 στο πρωτάθλημα

Λέιτον Οριεντ – Σουίντον στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ