7η αγωνιστική

* Over 2.5 τα 5/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Goal/Goal τα 6/8 τελευταία μεταξύ τους.

ΝΙΟΥΜΠΛΕΝΣΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Λα Καλέρα. Ο Ορεγιάνα (21’) άνοιξε το σκορ για τη Λα Καλέρα και ο Ενρίκες ισοφάρισε για τη Νιουμπλένσε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Στο 79’ αποβλήθηκε ο Καμπουσάνο της Νιουμπλένσε.

Επιστρέφει στην πληγείσα από τις πυρκαγιές Τσιγιάν μετά από τις 27 Ιανουαρίου και τρία σερί δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια, στα οποία απέτυχε να κερδίσει.

Η τελευταία της εμφάνιση στη Λα Καλέρα ήταν καλή, αντέδρασε σωστά στο προβάδισμα των γηπεδούχων που βγήκε μέσα από έξοχο κάθετο συνδυασμό. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε με απίθανη βολίδα από τα 30 μέτρα του κορυφαίου του γηπέδου, του χαφ Ενρίκες, αλλά με αρωγή την λάθος εκτίμηση του αντίπαλου κίπερ. Καλύτερη στο δεύτερο μέρος, σε μία αφιλόξενη έδρα, ήταν αυτή που είχε την επιθετική πρωτοβουλία, αρκετές απειλητικές καταστάσεις και μία ξεκάθαρη ευκαιρία πριν την αποβολή της. Δεν πιέστηκε με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα.

ΝΙΟΥΜΠΛΕΝΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 4/5 φετινά παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 8/10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΚΑΤΟΛΙΚΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (5-2) επί της Παλεστίνο. Ο Αραβένα (19’) άνοιξε το σκορ για την Κατόλικα, ο Καχελμάχερ (24’) έκανε το 2-0 και ο Σαμπέδρι (36’) πέτυχε το τρίτο γκολ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Σουάρες έκανε το 3-1 και στο 51’ ο Καράσκο μείωσε σε 3-2. Με αυτογκόλ έγινε στο 57’ το 4-2 και στις καθυστερήσεις ο Καχελμάχερ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Πιστοί στο σούπερ επιθετικό πλάνο του κόουτς Ολάν οι “κρουσάδος”, χάρισαν ένα ακόμη χορταστικό παιχνίδι στο ξεκίνημα της σεζόν το Σάββατο στην ουδέτερη Ρανκάγκουα, απέναντι σε έναν πολύ επικίνδυνο και φορμαρισμένο αντίπαλο.

Άχρωμο το πρώτο κομμάτι του αγώνα, το 3ο γκολ του νεοφερμένου Αραβένα άνοιξε τον “ασκό του Αιόλου”, πήρε άγρια ομορφιά το παιχνίδι με δυνατές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Από κόρνερ, με τον στόπερ της διπλασίασε το προβάδισμα η Κατόλικα και με κλέψιμο ψηλά έκανε το 3-0. Από κόρνερ ήρθε η μείωση της Παλεστίνο, η οποία είχε γεμάτο δοκάρι στο 2-0 και σε φάση διαρκείας – αμυντικής αδράνειας μείωσε σε 3-2. Το μομέντουμ είχε γείρει υπέρ της Παλεστίνο, αλλά ένα τραγικό λάθος του κίπερ της σε βαθιά μπαλιά απέφερε το 4-2 που ουσιαστικά “τέλειωσε” το παιχνίδι.

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΚΑΤΟΛΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 6 φετινά παιχνίδια της

* Σκόραρε 2+ γκολ στα 6/9 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ