Προγνωστικά Τένις: Φινάλε στη Ντόχα μεταξύ Μάρεϊ και Μεντβέντεφ

Spyros_Betarades
Σπύρος Ματσούκης
Ανανεώθηκε:
Τέννις slider

Άντι Μάρεϊ – Nτανίλ Μεντβέντεφ

Ο Μάρεϊ έκανε ήδη δύο απίστευτες επιστροφές στο Australian Open, νικώντας τους Μπερετίνι και Θανάση Κοκκινάκη, όμως δείχνει πως συνεχίζει να μπλέκει στις ίδιες περιπέτειες και αυτή την εβδομάδα στην Ντόχα. Ο 35χρονος Βρετανός έσωσε δύο match points στο τάι μπρέικ του τρίτου σετ κόντρα στον Λορέντζο Σονέγκο, στη συνέχεια απέκλεισε τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 7-5 στο τρίτο σετ, χρειάστηκε να επιστρέψει από 0-1 πίσω στο σκορ κόντρα στον Μίλερ, ενώ τέλος κόντρα στον Λετσέκα χτες έσωσε πέντε match points στον καθοριστικό γκέιμ για να κερδίσει με 8-6 στο τάι μπρέικ.

Από την άλλη ο Μεντβέντεφ μετά τον αποκλεισμό του στον τρίτο γύρο του Australian Open, ήττα που του στέρησε επίσης και την θέση στο Top 10, δείχνει πως ξαναβρήκε την φόρμα του καθώς κατέκτησε τον τίτλο στο Ρότερνταμ την περασμένη εβδομάδα ενώ στην Ντόχα συνεχίζει στους ίδιους ρυθμούς με νίκες απέναντι Λίαμ Μπρόουντι, ο’ Κόνελ και Αλιασίμ για δεύτερη φορά μέσα σε λιγες ημέρες.

Το ματς δεν αναμένεται εύκολο για τον Ρώσο παρόλο που κέρδισε τις δύο προηγούμενες συναντήσεις τους με 2-0 σετ. Ο Μάρεϊ θα δώσει αναμφίβολα ακόμη μια μεγάλη μάχη και θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό πριν 2 χρόνια, γι’ αυτό και θα εμπιστευτούμε την εμπειρία και το πείσμα του Βρετανού κρατώντας την επιλογή κατάκτησης τουλάχιστον ενός σετ από τον Μάρεϊ.

Εκτίμηση: +1.5 σετ Μάρεϊ (2.50)

Οι Αγώνες Τένις παίζουν στην Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Tένις.

🎁 Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁 | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

👉 Στο Betarades.gr, το Νο1 site για το στοίχημα τένις βρίσκεις καθημερινά:

🎾 Προγνωστικα τενις
🇦🇺 Προγνωστικά Australian Open
🇺🇸 Προγνωστικά US Open
🇫🇷 Προγνωστικά Ρολάν Γκαρός
🇬🇧 Προγνωστικά Wimbledon
Προγνωστικά Τένις Value Bets
🥇 Στοιχηματικές εταιρίες για Τένις