*17η αγωνιστική

*Βόρειος όμιλος.

*Στον Α’ γύρο: Αλμωπός Αριδαίας – Πανσερραϊκός 0-1

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G

*Χωρίς ισοπαλία η μεταξύ τους προϊστορία (3-0-2).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Προηγούμενο ματς: Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα στην Ηγουμενίτσα απέναντι στον Θεσπρωτό, τον οποίον και κέρδισε την περασμένη αγωνιστική με 0-2. Κυρίαρχος από την αρχή του παιχνιδιού, είχε τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 38′. Στην επανάληψη, συνέχισε στον ίδιο ρυθμό αλλά δεν ήταν το ίδιο εύστοχος στην τελική προσπάθεια. Τελικά, σφράγισε την νίκη με πέναλτι γκολ στις καθυστερήσεις (90+2′).

Επιβεβαιώνει κάθε εβδομάδα πως είναι μακράν η καλύτερη ομάδα του ομίλου και το ακράδαντο φαβορί για την πρώτη θέση. Στο +6 από την δεύτερη ΑΕΛ αλλά με δύο ματς περισσότερα, έχει τον καθολικό έλεγχο της κατάστασης. Μετράει 12 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, πλήρως μεταμορφωμένος με τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο του. Παραμένουν τραυματίες οι κίπερ Γιαννίκογλου και Τσομπανίδης, οι μέσοι Νάτσος, Οικονόμου και Κολομπίνο, ενώ ο Ανάκογλου δείχνει να μην υπολογίζεται στα τελευταία παιχνίδια. Αμφίβολος ο μέσος Μούργκος.

Πανσερραϊκός Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με 2-3 γκολ

*10/11 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με N/G

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εκπληκτικός σε ακόμη ένα παιχνίδι, πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες νίκες του στην σεζόν απέναντι στον Ηρακλή εντός έδρας με 2-0, την περασμένη αγωνιστική. Ισορροπημένο ματς στο πρώτο ημίχρονο, είχε την τύχη να ανοίξει το σκορ στο 28′ και να πάρει τα ηνία του αγώνα. Αυτό του έδωσε την πολυτέλεια να οχυρωθεί στην αμυντική του γραμμή στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να δεχτεί μεγάλη πίεση. Παρόλα αυτά, άντεξε και κατάφερε να σφραγίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης με γκολ στο 88′.

Ξεπερνάει τον εαυτό του και χωρίς αμφιβολία αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του βόρειου ομίλου. Διεύρυνε το αήττητό του στα εννιά παιχνίδια, την ίδια ώρα που καταφέρνει να κρατάει το μηδέν αρκετά συχνά, δείγμα της εξαιρετικής αμυντικής νοοτροπίας που τον χαρακτηρίζει. Δεν τίθεται θέμα παραμονής του στην κατηγορία, αυτός ο στόχος μοιάζει να έχει ήδη επιτευχθεί. Ξανά εκτός με τραυματισμό οι Πέλκας, Τσιπούρας και Γιαλαμούδης, τιμωρημένος ο επιθετικός Σουλιώτης.

Αλμωπός Αριδαίας Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με ισοπαλία

*4/6 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με N/G

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ