5η Αγωνιστική

* Under 2.5 τα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Αήττητη η Ουρακάν στα 7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (4-3-0).

ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Ουνιόν Σάντα Φε. Ο Αουέδ άνοιξε το σκορ για την Ουνιόν στο 21ο λεπτό και ο Περλάσα ισοφάρισε για την Κολόν στο 52’.

Επιβεβαιώθηκε η ειλημμένη απόφαση απομάκρυνσης του κόουτς Σαραλέγκι, δεν αρκούσε η ισοπαλία στο derby santafesino για να σώσει τη θέση του. Σε πολύ έμπειρη λύση στράφηκε η διοίκηση της ομάδας για την διαδοχή στον πάγκο, αναλαμβάνει ο Γκοροσίτο που αποχώρησε στο τέλος του 2022 από τη Χιμνάσια λόγω οικονομικών προβλημάτων. Έπιασε ήδη δουλειά κι ετοιμάζει αλλαγές σε αρχικό σχήμα και τον καταρτισμό της 11δας.

Την πρώτη νίκη της σεζόν θα ψάξει σήμερα, αφού η ισοπαλία στο μοιρασμένο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής ήταν ο πρώτος βαθμός στο 2023. Επίσης θα κληθεί να σπάσει το αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών στην Σάντα Φε, με 2 γκολ παθητικό έκαστος.

Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Βέγκα (μέσος) και Φαρίας (μεσοεπιθετικός).

ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 4/5 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* No Goal τα 5/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΥΡΑΚΑΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Μπόστον Ρίβερ.

Μικρό βήμα πρόκρισης στον τελευταίο προκριματικό του Copa Libertadores έκανε την Τετάρτη η “γκλόμπο” με τη “λευκή” ισοπαλία στο Μοντεβιδέο. Καλύτερη συνολικά των Ουρουγουανών, έχει πολλές τελικές, αλλά οι περισσότερες εκτός περιοχής. Δεν έβγαλε καθαρή ευκαιρία στο ματς, αλλα πλησίασε στο γκολ σε αρκετά επικίνδυνα σουτ.

Δυνατό το ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα (3-1-0), έχασε βαθμούς μόνο στην Κόρδοβα απέναντι στην Ινστιτούτο (0-0), την προηγούμενη Παρασκευή υπερασπίστηκε μία ακόμη φορά το “Ντούκο”, πήρε δίκαιη νίκη επί της Μπαράκας (2-0) και μετρά σύνολο τρία σερί clean sheets.

Πολύ μεγάλης σημασίας η ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης με την Μπόστον Ρίβερ, αναμένεται να προβεί σε rotation απόψε ο κόουτς Νταμπόβε.

Σταθερά εκτός πλάνων ο στόπερ Μερόγια που δεν υπογράφει επέκταση συμβολαίου.

ΟΥΡΑΚΑΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα τρία τελευταία παιχνίδια της

* Under 2.5 τα 10/12 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Κολόν Σάντα Φε – Ουρακάν στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ