*26η αγωνιστική

*Σε προηγούμενους γύρους: Κουίν οφ Σάουθ – Ντανφέρμλιν 0-2, Ντανφέρμλιν – Κουίν οφ Σάουθ 1-1

ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ

Προηγούμενο ματς: Η Κουίν οφ Σάουθ έχασε 3-0 εκτός έδρας από την Κέλτι Χαρτς, σαφώς πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ! Μάλιστα ως το 70ο λεπτό το αποτέλεσμα ήταν 0-0, πριν δεχθεί το πρώτο τέρμα από πέναλτι του Χιγκινμπόθαμ, ο Αγκιεμάν στο 76’ σκόραρε δεύτερο γκολ για την αντίπαλο της, ενώ ο Χιγκινμπόθαμ διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα με γκολ στο 84’.

Η Κουίν οφ Σάουθ ηττήθηκε με 3-0 εκτός έδρας από την Κέλτι Χαρτς, αν και το σκορ την αδικεί λίγο, χωρίς ωστόσο να παίξει και πολύ καλά. Στο γήπεδό της κέρδισε τον πιο πρόσφατο αγώνα, έπειτα από δύο παιχνίδια που δεν τα είχε καταφέρει, και γενικά έχει πολλά σκαμπανεβάσματα τόσο στην απόδοση όσο και στα αποτελέσματα της.

Παραμένει στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ούσα στο +18 από την ένατη θέση που οδηγεί στα πλέι οφς για την παραμονή, ενώ διατηρεί την απόσταση της, στο -7 συγκεκριμένα, από την πρώτη τετράδα που οδηγεί στα πλέι οφς ανόδου.

Aπουσιάζει ο τραυματίας αμυντικός Μόρισον που χτύπησε σοβαρά και χειρουργήθηκε, αλλά και ο πιο πρόσφατα χτυπημένος μέσος Γουίλσον.

Κουίν οφ Σάουθ Στατιστικά

*Εχει 9/16 G/G εντός έδρας, 7/12 στο πρωτάθλημα

*Εχει 9/16 over 2,5 εντός έδρας, 6/12 στο πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ

Προηγούμενο ματς: Η Ντανφέρμλιν έφερε 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Ερντρι, παρόλο που δέχθηκε πρώτη γκολ, από τον Στάνγουεϊ στο 38ο λεπτό, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει με τον Τοντόροφ στο 72’, χωρίς να εκμεταλλευτεί την αριθμητική της υπεροχή στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Η Ντανφέρμλιν έφερε 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Ερντρι, παραμένοντας για τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς ήττα, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. Αλλά μακριά από την έδρα της κέρδισε την Ερντρι στον πιο πρόσφατο αγώνα, έπειτα από τρία παιχνίδια που δεν είχε νίκη εκτός, παρόλο που εξακολουθεί να είναι η ομάδα με τις περισσότερες νίκες εκτός στην κατηγορία, εννιά σε 12 αγώνες!

Διατηρείται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας πάντα την καλύτερη άμυνα, ούσα σε σημαντική απόσταση ασφαλείας, στο +5 συγκεκριμένα, από την δεύτερη θέση που δεν εξασφαλίζει απευθείας άνοδο. Και βρίσκεται στο +14 από την 5η θέση που δεν οδηγεί στα πλέι οφς για την άνοδο.

Δεν έχει κάποιο πρόβλημα απουσιών.

Ντανφέρμλιν Στατιστικά

*Εχει 5/6 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 10/16 N/G εκτός έδρας, 9/12 στο πρωτάθλημα

*Εχει 9/16 αγώνες με 2-3 γκολ εκτός έδρας, 8/12 στο πρωτάθλημα

Κουίν οφ Σάουθ – Ντανφέρμλιν στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ