*Εξ’ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής.

*6/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*Μόλις μία νίκη έχει η Πάστο στα οκτώ τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (5-2-1).

Δείτε τα Προγνωστικά Κολομβίας 

ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ

Προηγούμενο ματς: Έχασε μεγάλη ευκαιρία να επικρατήσει της φορμαρισμένης Αγκουίλας αλλά έμεινε στο εντός έδρας 2-2 την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μπήκε πάρα πολύ δυνατά και ενδεχομένως έκανε το καλύτερο πρώτο εικοσάλεπτό της στην σεζόν, πετυχαίνοντας δύο γρήγορα γκολ (4′, 16′) και χάνοντας ευκαιρίες και για περισσότερα. Άμεσα όμως χαλάρωσε ανεξήγητα και δέχτηκε άμεση ισοφάριση (22′, 26′). Ο φρενήρης ρυθμός σταμάτησε στην συνέχεια και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Αήττητο τριών αγώνων για τους πρωτευουσιάνους (1-2-0), που εξακολουθούν να ψάχνουν την αγωνιστική τους ταυτότητα και τον ρυθμό τους. Παραμένουν τραυματίες ο αμυντικός χαφ Βέγα, οι επιθετικοί Κάστρο και Ρουίς, αλλά και ο στόπερ Λινάς, τραυματίστηκε και θα λείψει ο φορ Βαλένσια, ενώ σε διεθνείς υποχρεώσεις βρίσκονται οι Μοντέρο, Μουσταμάντε και Βάργκας.

Λος Μιγιονάριος Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ

Προηγούμενο ματς: Μεγάλη η εμφάνιση και η πρόσφατη νίκη με 2-1 επί της Ντεπορτίβο Κάλι εντός έδρας στο πιο πρόσφατο χρονικά παιχνίδι της για το πρωτάθλημα. Σούπα το πρώτο μέρος, με την ίδια να είναι πιο παθητική και χωρίς ιδιαίτερη επιθετική φρεσκάδα. Δέχτηκε το πρώτο της γκολ στο 54′. ισοφάρισε με πέναλτι είκοσι λεπτά μετά (74′) και κατάφερε να βρει το πολυπόθητο γκολ της νίκης στην τελευταία φάση του αγώνα (90+4′).

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της Πάστο, ομάδα που σε καμία περίπτωση δεν ενθουσιάζει με την απόδοσή της, αλλά παραμένει ένα σύνολο σκληροτράχηλο με νοοτροπία. Αρκετά δυνατό το μπάσιμό της μέχρι τώρα στην σεζόν, συνεχίζει σε αυτούς τους ρυθμούς από την αρχή. Τραυματίστηκε και θα λείψει ο Φιγκερόα, γνώριμα τα υπόλοιπα αγωνιστικά της ζητήματα.

Ντεπορτίβο Πάστο Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*Δέχεται πρώτη γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ – ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ στο Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ