Τα πονταρίσματα στην Αγγλία, τεράστια πτώση στη Βενεζουέλα

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Δυνατά ματς υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου (04/02), με δράση σε Ελλάδα και εξωτερικό.  Σε πρωταθλήματα όπως Πρέμιερ Λιγκ, Σέριε Α, Μπουντεσλίγκα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Από την Α’ Βενεζουέλας ξεκινάμε, μιας και εντοπίζεται μεγάλη πτώση στον αγώνα Ανγκοστούρα – Μινέρος. Ο άσος έχει κατέβει αρκετά, αφού από το 2.42 έχει καταλήξει τώρα στο 1.62, μια μείωση 33,1%.

Προχωράμε στην Α’ Βολιβίας και το παιχνίδι Δε Στρόνγκεστ – Ουνιβερσιτάριο ντε Βίντο. Εδώ υποχωρεί το διπλό, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι και πάλι παραμένουν μεγάλο αουτσάιντερ με βάση τις αποδόσεις. Η τιμή για τη νίκη τους ξεκίνησε από το 15.00, για να φτάσει πλέον στο 9.00.

Στο Σαν Μαρίνο στη συνέχεια παρατηρούμε σημείο να πέφτει στο ματς Ντομανιάνο – Τρε Πένε, όπου ο άσος βρίσκεται σε καθοδική πορεία. Πιο ειδικά, από το 9.75 έχει αγγίξει το 6.00.

Τζίροι στοιχήματος

Η Πρέμιερ Λιγκ είναι η διοργάνωση που τραβάει τα φώτα σήμερα. Ο αγώνας της που παίζει πιο αργά, ενδεικτικά, Νιούκαστλ – Γουέστ Χαμ, έχει συγκεντρώσει μέχρι αυτή την ώρα 197.182€ και περίπου το 59% έχει πονταριστεί στον άσο.

Στη Σέριε Α και την αναμέτρηση Ρόμα – Έμπολι ο τζίρος είναι προς το παρόν στα 170.350 €. Σχεδόν 66% έχει τοποθετηθεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Αλλά και η Λα Λίγκα τραβάει το ενδιαφέρον, βλέπουμε πως τώρα το ματς Ατλέτικο Μαδρίτης – Χετάφε έχει ποσό 104.793 €. Το 68% περίπου έχει κατεύθυνση τον άσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 16:30.