22η αγωνιστική

*Με over2.5 γκολ ολοκληρώθηκαν τα 4/5 επίσημα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων.

*Η Ρεμς δεν έχει ηττηθεί ποτέ στην ιστορία της από την Οσέρ (5-0-0). 

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΟΣΕΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 3-2 από τη Μονακό, για την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Παθητικός ο ρόλος της καθόλη τη διάρκεια του α’ μέρους, με τους γηπεδούχους να είναι κατά πολύ ανώτεροι και να παίρνουν δίκαια προβάδισμα δύο τερμάτων με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού. Ήταν καλύτερη στο 2ο ημίχρονο, κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά και μείωσε σε 2-1 στο 68′. Η αντεπίθεση της, ωστόσο, δεν είχε συνέχεια, με τους Μονεγάσκους να ελέγχουν τον αγώνα και να “κλειδώνουν” τη νίκη στο 82ο λεπτό Η Οσέρ μπορεί να μείωσε σε 3-2 μόλις δύο λεπτά αργότερα, αλλά δεν μπόρεσε το κάτι παραπάνω, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι και το σφύριγμα της λήξης.

Με την ήττα αυτή συμπλήρωσε οκτώ συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-1-7), έχοντας αποτύχει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα σε πέντε από αυτά. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, στο -6 από τη σωτηρία και με παιχνίδι λιγότερο από τη 16η Τρουά. Εντός έδρας μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, έχοντας δεχτεί τουλάχιστον 2 γκολ σε καθεμία από αυτές. Διαθέτει την τρίτη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, μετρώντας 46 γκολ παθητικό σε 21 αγώνες. Αν δε βελτιωθεί άμεσα, δύσκολα δε θα είναι μία από τις ομάδες που θα υποβιβαστούν στο τέλος της σεζόν.

Τις υπηρεσίες των Οβούσου, Πελενάρ και Περέν θα στερηθεί στη σημερινή αναμέτρηση.

ΟΣΕΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*N/g στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Over3.5 γκολ στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΕΜΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με 4-2 απέναντι στη Λοριάν, για την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Δέχτηκε το 0-1 μόλις στο 10′, σε ένα α’ μέρος όπου ήταν κατά πολύ ανώτερη των φιλοξενούμενων, αλλά κατάφερε να δεχτεί και δεύτερο γκολ στο 36ο λεπτό. Μείωσε σε 1-2 σε κρίσιμο χρονικό σημείο (44′)και στο 2ο ημίχρονο ήταν η απόλυτη κυρίαρχος, με το δείκτη του σκορ να δείχνει 4-2 στο 64′ και τον Μπαλογκάν να ολοκληρώνει το προσωπικό του χατ-τρικ. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στη συνέχεια και κράτησε εύκολα το υπέρ της σκορ μέχρι τέλους.

Σε εξαιρετική κατάσταση το σύνολο του κόουτς Στιλ, που είναι αήττητο στα τελευταία δεκαπέντε επίσημα παιχνίδια του (7-8-0), πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις στα πιο πρόσφατα ματς του. Βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας, στο +11 από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη 17η Αζαξιό. Δεν έχει ήττα στα τελευταία επτά εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος (1-6-0), ενώ είναι με διαφορά η ομάδα της Ligue 1 με τις περισσότερες εκτός έδρας ισοπαλίες, μετρώντας 7 σε 11 παιχνίδια μακριά από το γήπεδο της.

Μοναδική απουσία αυτή του τραυματία Χολμ. Πήρε δανεικό από τη Χέρτα Βερολίνου τον Μαολιντά.

ΡΕΜΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under2.5 γκολ στα τελευταία 6 εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος.

*G/g στα 3/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος.

ΟΣΕΡ – ΡΕΜΣ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ