1η Αγωνιστική

* Goal/Goal & Over 3.5 τα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Αργεντινής

ΛΑΝΟΥΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Κολόν Σάντα Φε. Ο Ντε λα Βέγκα έκανε το 0-1 στο 12ο λεπτό, ο Ορόζκο στο 72’ πέτυχε το δεύτερο γκολ της Λανούς και στο 85’ ο Μπενίτες μείωσε για την Κολόν στο 85’.

Παρά την γκρίνια των οπαδών στην offseason για την παραμονή Κουδέλκα στον πάγκο της ομάδας, η “γκρανάτε” έκανε δυνατή πρεμιέρα στο 2023 με πειστικό διπλό στην Σάντα Φε. Έδειξε ότι άφησε πίσω της το καταστροφικό 2022 με το πρώτο αγωνιστικό της δείγμα.

Μπήκε καλύτερα στο κυριακάτικο παιχνίδι, προηγήθηκε σε φάση διαρκείας και στην συνέχεια αμύνθηκε αποτελεσματικά, δεν απειλήθηκε πέραν από κάποιες μικρό-ευκαιρίες σε στατικές φάσεις. Έψαχνε το γρήγορο transition και το βρήκε στο 72’ για το δεύτερο γκολ που τέλειωσε ουσιαστικά το παιχνίδι.

ΛΑΝΟΥΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΣΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (1-0) επί της Άρσεναλ Σαραντί. Ο Βομπεργκάρ πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 57ο λεπτό.

Πρεμιέρα με το δεξί για την “σικλόν”, επιβεβαίωσε τον ρόλο του φαβορί υποδεχόμενη την αδύναμη Άρσεναλ και σε συνέχεια της περσινή σεζόν έφτασε τις 5 σερί πρωταθληματικές νίκες.

Δεν ήταν πειστική στο πρώτο ημίχρονο, ναι μεν απείλησε πρώτη στο transition, αλλά κινδύνεψε σε δύο περιπτώσεις από τους φιλοξενούμενους. Με όμορφη επίθεση άνοιξε το σκορ και στην συνέχεια διαχειρίστηκε εύκολα το προβάδισμά της, περισσότερο απείλησε με δεύτερο γκολ, παρά απειλήθηκε με ισοφάριση.

Με τον περσινό κορμό παρέταξε την ομάδα του ο κόουτς Ινσούα στην πρεμιέρα, σήμερα όμως θα έχει μία σημαντική απουσία, αυτή του αρχηγού Γκατόνί (στόπερ), ο οποίος ταξίδεψε στην Ιταλία δίχως την άδεια της ομάδας για να βγάλει υπηκοότητα ώστε να μεταγραφεί στη Σεβίγια. Η μετακίνηση χάλασε, επέστρεψε στο Μπουένος Άιρες, αλλά δεν υπολογίζεται για το σημερινό παιχνίδι και αν δεν υπογράψει επέκταση συμβολαίου θα υποβιβαστεί στη δεύτερη ομάδα. Εκτός και ο τραυματίας Γκιάι (μπακ).

ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΣΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 9/10 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Under 2.5 τα 5/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Λανούς – Σαν Λορέντσο στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ