20η αγωνιστική

*Μετρούν 3/4 παιχνίδια με over 3.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 

*Δεν έχει σημειωθεί νίκη φιλοξενούμενου στα πρόσφατα 8 παιχνίδια ανάμεσά τους.

*Α’ Γύρος: Βιγιαρεάλ – Έλτσε 4-0

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΕΛΤΣΕ

Προηγούμενο ματς: Υπέστη εκτός έδρας ήττα με σκορ 3-0, από τη Σεβίλλη, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 29’ ο Εν-Νεσίρι σκόραρε για το 1-0 των γηπεδούχων και στο 41’ αποβλήθηκε ο Μπίγας για την Έλτσε. Στο 43’ ο Ακούνια το 2-0 και στο 45+4’ ο Εν-Νεσίρι πέτυχε τρίτο γκολ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Έλτσε δείχνει ανήμπορη να σηκώσει κεφάλι τη δεδομένη χρονικά στιγμή, εξακολουθεί να παίζει με την πλάτη στον τοίχο, με το φάσμα του υποβιβασμού ολοένα και πιο ορατό. Είναι ενδεικτικό ότι ενώ συμπληρώθηκε ο πρώτος γύρος στη Λα Λίγκα, η ομάδα του Πάμπλο Ματσίν, αναζητά ακόμα την πρώτη της νίκη. Προέρχεται από την εκτος έδρας ήττα με αντίπαλο τη Σεβίλλη (3-0), σ’ ένα ματς που έμεινε με δέκα παίκτες από το πρώτο μέρος και έγινε… βουνό η υπόθεση θετικό αποτέλεσμα.

Έχασε μετά από δύο διαδοχικές ισοπαλίες με Οσασούνα εντός έδρας και Κάδιθ, εκτός, με το ίδιο σκορ, 1-1. Βρίσκεται φυσικά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ήδη στο -14 από τη σωτηρία. “Είμαι πεπεισμένος ότι θα βελτιωθούμε στο δεύτερο γύρο”, είπε ο προπονητής, Ματσίν. Αποκτήθηκαν οι Λαουτάρο Μπλάνκο, Λισάντρο Μαγκαγιάν, Ντεκά και Χοσέ Άνχελ Καρμόνα. Παρελθόν οι Παστόρε, Κίνα, Μαρτί και Φέδε Φερνάντες. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός οι τραυματίες Κογιάδο, Τζον Νουάνκουο και Τέτε Μορέντε. Τιμωρημένος ο Πέδρο Μπίγας. 

Έλτσε Στατιστικά

*4/5 αναμετρήσεις είχαν under 2.5

*7/10 παιχνίδια έληξαν με “2-3 γκολ”

*Δέχεται γκολ σε 12 σερί εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1 εντός έδρας, από τη Ράγιο Βαγεκάνο, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Η Βιγιαρεάλ είχε την υπεροχή σε κατοχή μπάλας και ευκαιρίες, όμως δεν το εκμεταλλεύτηκε. Αντιθέτως, το έκανε η Ράγιο με το τέρμα του Καμέγιο στο 70’, έπειτα από μάλλον αχρείαστη έξοδο του κίπερ Γέργκενσεν. 

Η Βιγιαρεάλ απέτυχε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή της στην αναμέτρηση με αντίπαλο τη Ράγιο Βαγεκάνο (0-1) εντός έδρας και το πλήρωσε. Δεν πήρε τίποτα από το ματς, χωρίς να αξίζει την ήττα, καθότι εκείνη είχε τις περισσότερες και κλασικές ευκαιρίες να πετύχει γκολ. Πρώτη ήττα στη Λα Λίγκα, ύστερα από πέντε αγωνιστικές και απολογισμό τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Είναι δεδομένο ότι φτιάχνει κάτι καλό ο Κίκε Σετιέν, όμως η ομάδα χρειάζεται σταθερότητα και να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους για να αποδώσει τα μέγιστα ως σύνολο.

Δεν απέκτησε κανέναν ποδοσφαιριστή κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αντιθέτως αποχώρησαν οι Χερόνιμο Ρούλι, Αρνό Ντανγιούμα και Μάνου Μορλάνες.  “Σίγουρα δε θέλουμε να είμαστε η πρώτη ομάδα που θα κερδίσει φέτος η Έλτσε”, δήλωσε μεταξύ άλλων σε πρόσφατη συνέντευξή του ο προπονητής Κίκε Σετιέν. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός ο χαφ Λο Σέλσο, όπως και οι Πεδράθα, Τζάκσον. Αμφίβολος ο Πάου Τόρες.

Βιγιαρεάλ Στατιστικά

*3/5 παιχνίδια τελευταία με goal/goal

*6/8 αναμετρήσεις με under 2.5 γκολ

*Σκοράρει σε 4/10 ματς εκτός έδρας

Έλτσε – Βιγιαρεάλ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ