21η αγωνιστική

*Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δυο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες στην έδρα του Λεβαδειακού.

*Στον πρώτο γύρο: Βόλος – Λεβαδειακός 2-1

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-2 από τον ΠΑΟΚ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 10′, όμως πέντε λεπτά αργότερα έφερε το ματς στα ίσα με το πέναλτι του Μουτίνιο. Στην πορεία δέχθηκε ακόμη δυο τέρματα (45’+4, 61′), πριν μειώσει και πάλι με τον Τσάπρα στο 66ο λεπτό, για το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν έχει πανηγυρίσει κάποια νίκη εδώ και έξι παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο ο Λεβαδειακός, σε ένα σερί όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς φιλοξενήθηκε από τον ΠΑΟΚ, κόντρα στον οποίο ηττήθηκε με 3-2.

Έδειξε χαρακτήρα κόντρα σε έναν σαφώς πιο ποιοτικό αντίπαλο και παρότι βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφερε να απαντήσει πολύ γρήγορα από το σημείο του πέναλτι. Προσπάθησε να παγώσει το παιχνίδι στη συνέχεια, ωστόσο στην τελευταία φάση του ημιχρόνου είδε τους γηπεδούχους να παίρνουν και πάλι τα ηνία. Δέχθηκε και τρίτο τέρμα στα μέσα της επανάληψης, ενώ παρότι μείωσε σχετικά γρήγορα, στην πορεία δεν απείλησε ιδιαίτερα για να πάρει κάτι.

“Όταν βάζεις δύο γκολ στην Τούμπα, πρέπει να αποφύγεις τα λάθη που κάναμε, ώστε να αξιώνεις ένα θετικό αποτέλεσμα. Το διεκδικήσαμε, κάναμε και τα λάθη που μας στοίχισαν και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βόσνιος τεχνικός μετά το παιχνίδι. Μετά και από αυτή τη νέα απώλεια, βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης και στο +1 από την ουραγό Λαμία. Πανηγύρισε δυο νίκες στα δέκα εντός του στη διοργάνωση, έχοντας ακόμη από τέσσερις ισοπαλίες και ήττες.

Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για τους Βοιωτούς, ανακοινώνοντας τους Γκονσάλο Πας (αριστερό μπακ, ελεύθερος από Καράκας Σεντράλ), Ντάβιντ Γκροφ (τερματοφύλακας από Ντέμπρετσεν) και Σαβιέ (εξτρέμ, δανεικός από Παναθηναϊκό). Αντιθέτως, παρελθόν αποτελεί ο Αντριάν Πέτρε, λύνοντας κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του. Στην αποστολή και οι τρεις νεοαποκτηθείς, ατομικό συνεχίζουν οι Λιάγκας και Ντεντάκης, ανεβάζει ρυθμούς ο Μπελμόντ.

Λεβαδειακός Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια του.

*Under 2.5 τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του.

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) >21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΒΟΛΟΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 2-3 από τον Παναιτωλικό, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε στο 18ο λεπτό με τον Σιρίνος, για να δεχθεί στην πορεία την ανατροπή (39′, πεν. 68′, 73′), ενώ έχασε και πέναλτι στο 62′ με τον Μπαριέντος. Μείωσε απλά στις καθυστερήσεις με το τέρμα του Μεσκίθα.

Από τη δεύτερη διαδοχική του ήττα προέρχεται στο πρωτάθλημα ο Βόλος, μετά και από το εκτός 3-0 από τον Άρη. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό, κόντρα στον οποίο έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-3.

Μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και εκμεταλλεύτηκε το λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα για να πάρει προβάδισμα σχετικά νωρίς. Ωστόσο, δέχθηκε την ισοφάριση λίγο πριν την ανάπαυλα και ακόμη δυο τέρματα στο μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να είναι αρκετά αποτελεσματικοί στις φάσεις που δημιούργησαν. Ενδιάμεσα πάντως, ο Βόλος έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, χάνοντας πέναλτι. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις, πιστοποιώντας ότι δεν είναι στα καλύτερα του.

Έφτασε έτσι τις επτά ήττες στο μέχρι τώρα πρωτάθλημα, ωστόσο διατηρείται σταθερά στην έκτη θέση της κατάταξης και στο +4 από τον Ατρόμητο, που ακολουθεί. Πανηγύρισε μόλις ένα διπλό στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους του, έχοντας ακόμη τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Στα μεταγραφικά, η ομάδα της Μαγνησίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλβανού μέσου Έργκους Κάτσε, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Πανεβέζις.

Ο 29χρονος μέσος δεν υπολογίζεται για το σημερινό παιχνίδι, καθώς “κουβαλάει” τιμωρία από το πρωτάθλημα Λιθουανίας. Πλήγμα και οι απώλειες των Μπαριέντος και Οζέγκοβιτς, καθώς αμφότεροι αντιμετωπίζουν πρόβλημα, αν και ο πρώτος έχει συμπληρώσει και κάρτες. Στα θετικά, η επιστροφή του αρχηγού Τσοκάνη, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Παρελθόν αποτελεί ο Χαβιέ Ματίγια, που συνεχίζει την καριέρα του στην Καλλιθέα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση κατά του ορισμού του διαιτητή Τάσου Παπαπέτρου από την ΚΕΔ, τον οποίο και καλεί “αν έχει ήθος και ευθιξία να δηλώσει κώλυμα όχι μόνο από τον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά από όλους τους αγώνες της ομάδας”.

Βόλος Στατιστικά

*No Goal τα 9/10 τελευταία παιχνίδια του.

*No Goal τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του.

Λεβαδειακός – Βόλος στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ