*Φάση των “32” για το κύπελλο Αγγλίας. Πρόκειται για μονή αναμέτρηση. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στο 90ο λεπτό, θα διεξαχθεί αγώνας ρεβάνς στην έδρα της Λιντς.

*Η Λιντς επικράτησε και στα δυο συνολικά παιχνίδια με αντίπαλο την Άκρινγκτον. Σημειώθηκε 2-3 Goals σε αμφότερα.

ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ (L1)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Μπόρεχαμ Γουντ στην παράταση, για το κύπελλο. Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λέιγκ στο 97ο λεπτό, διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα.

Το εισιτήριο της πρόκρισης για τους “32” του κυπέλλου εξασφάλισε μεσοβδόμαδα η Άκρινγκτον. Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη Τρίτη, η ομάδα του Τζον Κόουλμαν υποδέχθηκε τη Μπόρεχαμ Γουντ, στη ρεβάνς του μεταξύ τους 1-1, της οποίας και επικράτησε αυτή τη φορά με 1-0.

Αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο πλευρές, οι οποίες παρότι είχαν ευκαιρίες, απείλησαν ελάχιστα. Όπως ήταν φυσικό, το 0-0 έμεινε μέχρι και το φινάλε της κανονικής περιόδου, οπότε και οδηγήθηκαν στην παράταση. Εκεί, η Άκρινγκτον κέρδισε πέναλτι και πήρε προβάδισμα, επικρατώντας έστω και στις λεπτομέρειες.

Σαφώς πιο δύσκολο το έργο που έχει τώρα μπροστά της, κόντρα σε μια ομάδα της πρώτης κατηγορίας. Αήττητη στα πέντε πιο πρόσφατα εντός της, έχοντας δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Μέχρι στιγμής στο κύπελλο έχει αποκλείσει κατά σειρά τις Κρόουλι (1-4), Μπαρνέτ (1-0 εντός) και Μπόρεχαμ Γουντ (1-1 εκτός, 1-0 εντός).

Άκρινγκτον Στατιστικά

*Goal/Goal τα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΙΝΤΣ (PRL)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Μπρέντφορντ, για το πρωτάθλημα.

Για ακόμη ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, η Λιντς δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, φτάνοντας έτσι τα έξι αντίστοιχα παιχνίδια (0-3-3). Την προηγούμενη Κυριακή, η ομάδα του Τζέσι Μαρς υποδέχθηκε τη Μπρέντφορντ, στα πλαίσια του πρωταθλήματος, με την οποία και αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα.

Αποτέλεσμα που την αδικεί, καθώς ήταν για περισσότερα. Είχε υπέρ της την κατοχή, αλλά και επιθετική πρωτοβουλία, δημιούργησε ευκαιρίες και ήταν αυτή που απειλούσε. Ωστόσο, παρά τις όποιες προσπάθειες της, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και να πάρει το τρίποντο.

Με το βαθμό που πήρε, έφτασε τους 18 συνολικά και βρίσκεται σε ισοβαθμία με τις Λέστερ και Γουέστ Χαμ, ούσα οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το διπλό σε κάποια από τις πέντε τελευταίες εξόδους της (0-2-3), ανεξάρτητα από τη διοργάνωση. Στον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου, άφησε εκτός την Κάρντιφ (2-2 εκτός, 5-2 εντός).

Λιντς Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Άκρινγκτον – Λιντς στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ