*29η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Νορθάμπτον – Μπάροου 3-1

*Η Νορθάμπτον κέρδισε σε αυτό το γήπεδο πέρυσι.

ΜΠΑΡΟΟΥ

Προηγούμενο ματς: Η Μπάροου έφερε 0-0 εκτός έδρας με την Λέιτον Οριεντ, σε έναν αγώνα που και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν, με το αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο, αν και της ακυρώθηκε και ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο ως οφσάιντ.

Η Μπάροου έχει να παίξει δύο εβδομάδες, από τότε που αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 εκτός έδρας απέναντι στην Λέιτον Οριεντ, την πρωτοπόρο της κατηγορίας, αποτέλεσμα που μπορεί να θεωρηθεί θετικό. Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία της στους τρεις τελευταίους αγώνες που παραμένει αήττητη, αλλά στο γήπεδό της είναι χωρίς νίκη εδώ και τρία παιχνίδια, με δύο ήττες σε αυτό το διάστημα.

Βρέθηκε εκτός πρώτης επτάδας και θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, ούσα πλέον στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε απόσταση βολής – «αναπνοής», στο -1 συγκεκριμένα, από την έβδομη θέση. Αλλά παραμένει στο -6 από την πρώτη τριάδα και τις θέσεις απευθείας ανόδου, εκεί που είναι η σημερινή της αντίπαλος.

Μοναδικός απών λόγω τραυματισμού είναι ο αμυντικός Φίλι.

Μπάροου Στατιστικά

*Εχει 4/6 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 10/17 N/G εντός έδρας

*Εχει 9/17 under 2,5 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Η Νορθάμπτον έχασε 2-0 εκτός έδρας από την Στόκπορτ, με το πρώτο τέρμα να το δέχεται από τον Σάρτσεβιτς στο 33’, ενώ το δεύτερο ήρθε από αυτογκόλ του Σόουερμπι στο 68ο λεπτό, χωρίς να καταφέρει να αντιδράσει σε κάποιο σημείο του αγώνα.

Η Νορθάμπτον έχει να παίξει δύο εβδομάδες, από τότε που ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας από την Στόκπορτ, γνωρίζοντας δεύτερη συνεχόμενη ήττα, τρίτη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Μάλιστα έχει χάσει τα δύο πιο πρόσφατα που έχει παίξει μακριά από το γήπεδό της, χωρίς νίκη στα τρία τελευταία που έχει δώσει εκτός έδρας!

Παραμένει πολύ ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στην 3η θέση, τελευταία που εξασφαλίζει απευθείας άνοδο, αλλά είναι πλέον σε απόσταση βολής – «αναπνοής», στο +1 από την τέταρτη που οδηγεί στα πλέι οφς για την άνοδο. Αλλά ταυτόχρονα είναι στο +6 από την όγδοη θέση που δεν οδηγεί καν σε αυτά.

Ο προπονητής της, Τζον Μπρέιντι, είπε πώς κάποιες ενοχλήσεις αντιμετωπίζουν οι Σέρινγκ (AM), ΜακΓκόουαν (AM). Μαγκλόιρ (ΑΜ), ΜακΓουίλιαμς (ΜΕ), Μπερτζ (TE), με τη συμμετοχή τους αμφίβολη για απόψε, αφού θα τους περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή.

Νορθάμπτον Στατιστικά

*Εχει 5/6 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 8/15 G/G εκτός έδρας

*Εχει 8/15 under 2,5 εκτός έδρας

Μπάροου – Νορθάμπτον στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ