20η αγωνιστική

*Η Μετς μετράει 4 συνεχόμενες νίκες απέναντι στη Βαλενσιέν, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, οι οποίες συνδυάστηκαν όλες με n/g.

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Ντιζόν, για την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σε ένα ισορροπημένο α’ μέρος, με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, έμεινε πίσω στο σκορ σε κρίσιμο χρονικό σημείο (45+1′). Μπήκε δυνατά στο 2ο ημίχρονο και κατάφερε να φέρει νωρίς το παιχνίδι στα ίσα, με τον Μπερθομιέ να κάνει το 1-1 από τα έντεκα βήματα (50′). Πήρε τον έλεγχο του αγώνα στη συνέχεια, σπατάλησε ευκαιρίες και το πλήρωσε, με τους γηπεδούχους να κάνουν το 2-1 στο 75ο λεπτό, κόντρα στη ροή της αναμέτρησης. Η Βαλενσιέν δεν κατάφερε να ξαναγίνει απειλητική, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τέλος.

Έφτασε τα επτά συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-3-4), με τα πέντε από αυτά να ολοκληρώνονται με g/g. Έχει υποχωρήσει στην 11η θέση της βαθμολογίας, στο +6 πλέον από την επικίνδυνη ζώνη και τη 16η Ντιζόν. Μαζί με τη Χάβρη, είναι οι μόνες ομάδες της Ligue 2 που είναι αήττητες στο γήπεδο τους (4-5-0). Τα έξι από τα εννέα παιχνίδια της στο “Stade du Hainaut” για το πρωτάθλημα έχουν ολοκληρωθεί με g/g.

Εκτός οι Αγιτέ, Κυφό και Μασόν.

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/g στα τελευταία 4 εντός έδρας παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

*Over2.5+g/g στα τελευταία 3 παιχνίδια της, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΕΤΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με 2-0 απέναντι στην Κεβιγί, για την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Κυριάρχησε καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με τους φιλοξενούμενους να την απειλούν ελάχιστα. Δυσκολεύτηκε να διασπάσει την άμυνα τους, με τον Τζάλοου να κάνει τελικά το 1-0 στο 72ο λεπτό του παιχνιδιού. Κράτησε άνετα το υπέρ της σκορ, με το τελικό 2-0 να διαμορφώνεται στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. 

Αυτό ήταν το έκτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς ήττα για την Μετς στο πρωτάθλημα (5-1-0). Αναρριχήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, στο -2 από την προνομιούχο πρώτη δυάδα και τη 2η Μπορντό. Εκτός έδρας μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες στη Ligue 2, με τις δύο από αυτές να έρχονται με 1-4 σκορ! Μαζί με τις Λαβάλ και Σοσό, έχει μόλις 1 ισοπαλία σε 9 παιχνίδια πρωταθλήματος μακριά από το γήπεδο της.

Εκτός για τον Λάζλο Μπόλονι οι Εντοράμ, Καϊγιάρ και Νιανέ.

ΜΕΤΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under2.5+n/g στα 3/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος.

*Δεν έχει δεχτεί γκολ στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΜΕΤΣ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ