*13η αγωνιστική 

*Νότιος όμιλος.

*Αμφότερα τα περσινά τους παιχνίδια έληξαν με νικήτρια την Επισκοπή και ακριβές σκορ 1-0 υπέρ της.

ΚΗΦΙΣΙΑ

Προηγούμενο ματς: Έπρεπε να φτάσουμε στην 12η αγωνιστική για να χάσει τους πρώτους της βαθμούς, αυτό έγινε στα Χανιά όπου έμεινε στο 0-0 με την ομώνυμη ομάδα. Σούπα το πρώτο μέρος, με την ίδια να μην απειλεί στο ελάχιστο, εφάρμοσε την τακτική της υπομονής και παραλίγο να της βγει στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε κάποιο γκολ τις όποιες απειλές της. 

Μπορεί να μην κέρδισε στην Κρήτη και να έχασε τους πρώτους της βαθμούς, αλλά αυτό δεν φαίνεται να την απασχολεί και ιδιαίτερα μιας και το προβάδισμα που έχει αποκτήσει αναφορικά με την κατάληψη της πρώτης θέσης του νότιου ομίλου, δείχνει να είναι αρκετά μεγάλο. Παράλληλα, ήταν η πρώτη φορά που δεν σκόραρε στο πρωτάθλημα. Συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει ο Παπασάββας, εκτός για αγωνιστικούς λόγους έμεινε ο Νοικοκυράκης, ενώ αποχώρησε οριστικά ο Ιατρούδης.

Κηφισιά Στατιστικά

*10/11 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΠΙΣΚΟΠΗ

Προηγούμενο ματς: Νέα ήττα, αυτή την φορά με 0-3 από την Ιεράπετρα εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Από καθαρή τύχη δεν δέχτηκε κάποιο γκολ στο πρώτο μέρος, την κράτησε σε μεγάλο βαθμό και ο κίπερ της, όλα κρίθηκαν ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο. Ο γόρδιος δεσμός λύθηκε στο 68′ και στην συνέχεια κατέρρευσε ολοκληρωτικά, δεχόμενη άλλα δύο γκολ στο 77′ και στο 90′ αντίστοιχα. Παράλληλα, η ίδια δεν απείλησε στο ελάχιστο.

Όλα μοιάζουν προεξοφλημένα για την ομάδα του Ρεθύμνου, που αναμένεται να χάσει στα χαρτιά και τα δύο ματς στα οποία δεν κατέβηκε να αγωνιστεί. Υπάρχουν πολλά οικονομικά προβλήματα τα οποία δεν επιτρέπουν την μεταγραφική της ενίσχυση και ο υποβιβασμός μοιάζει δεδομένος με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Μιλώντας αγωνιστικά, το απίστευτο είναι πω δεν σκοράρει ούτε με αίτηση, έχει να πετύχει γκολ από την δεύτερη αγωνιστική! Τραυματίας ο Αμποφό, ενώ δεν είναι διαθέσιμοι με θέματα τόσο ο Μπερικάκης όσο και ο Κρίκλοου.

Επισκοπή Στατιστικά

*Δεν έχει σκοράρει στα εννιά τελευταία παιχνίδια της

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 0-1 γκολ

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΕΠΙΣΚΟΠΗ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ