*13η αγωνιστική 

*Βόρειος όμιλος.

*Αήττητος στην έδρα του απέναντι στον Μακεδονικό παραμένει ο Διαγόρας (2-1-0).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Προηγούμενο ματς: Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι για τους ουδέτερους θεατές, ηττήθηκε με 4-2 από τον Παναθηναϊκό Β εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Πλήρωσε ουσιαστικά την παθητικότητα που έβγαλε στο πρώτο μέρος, όπου δεν μπήκε καλά και δέχτηκε δύο γκολ στο 12′ και στο 42′ αντίστοιχα. Στην επανάληψη έτρεχε και δεν έφτανε, έδειξε περισσότερη διάθεση και κατάφερε να μειώσει δις με τον Αθανασακόπουλο (60′, 65′), αλλά το ενδιάμεσο τρίτο τέρμα που δέχτηκε (63′) και αυτό στο 80′ έδωσαν πρόωρο τέλος στο παιχνίδι.

Βγάζει δύσκολο πρόγραμμα η ομάδα της Ρόδου, που για πρώτη φορά φέτος γνωρίζει τρεις συνεχόμενες ήττες. Προσπαθεί σε κάθε ματς και δεν τα παρατάει, και αυτός είναι και ο κύριος λόγος που την δεδομένη στιγμή βρίσκεται έστω και οριακά εκτός ζώνης (+3), αφού ιδιαίτερη ποιότητα στο νεανικό και άπειρο ρόστερ του δεν υπάρχει. Εξέτισε και επιστρέφει στην διάθεση του Πάρη Ανδράλα ο Καραμάνης, πάγιος απών ο τραυματίας Λαϊουέλ, που ούτως ή άλλως βρίσκεται κοντά στην έξοδο.

Διαγόρας Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με goal/goal

*Δέχεται πρώτος γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια του

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

Προηγούμενο ματς: Δεν ήθελε να τριτώσει το κακό η ομάδα της Θεσσαλονίκης, κατάφερε να πάρει τον βαθμό στην έδρα της απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας την περασμένη αγωνιστική (0-0). Το τελικό αποτέλεσμα μαρτυρά και την εικόνα της αναμέτρησης, αφού πρόκειται για ένα ματς χωρίς ευκαιρίες στο οποίο κυριάρχησε η τακτική και η σκοπιμότητα. Θα ξεχαστεί γρήγορα, ήταν παντελώς ακίνδυνος επιθετικά αλλά αμυντικά έδειξε καλό πρόσωπο.

Είχε χάσει κάπως τον εαυτό του αμυντικά και το πρώτο πράγμα που επιζητούσε από το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής ήταν να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά του, πράγμα που κατάφερε χωρίς μεγάλο κόπο. Παραμένει σε ασφαλή απόσταση από την ζώνη (+5) και δεν δείχνει με τα μέχρι τώρα δεδομένα πως θα κινδυνέψει, ωστόσο οφείλει να βρει ξανά την χαμένη του φόρμα, μιας και συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς νίκη για πρώτη φορά φέτος (0-1-2). Τραυματίστηκε και θα λείψει ο Μιλισάβλιεβιτς, μακροχρόνιος ο Μπουλάτοβιτς, εξέτισαν και επιστρέφουν οι Σιμόνι και Μπρατσιάνι.

Μακεδονικός Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με goal/goal

*3/4 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με Over 2,5

ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ