* Ημιτελικός για το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας

* Νοκ άουτ παιχνίδι, με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας

* Το παιχνίδι διεξάγεται σε ουδέτερο έδαφος, στη Λεϊρία.

ΠΟΡΤΟ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (0-1) επί της Γκιμαράες. Ο Ζοάο Μάριο πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 45+2’.

Την έκανε εύκολη την έξοδο του Σαββάτου η Πόρτο, πέτυχε τρίτη σερί νίκη, διεύρυνε το αήττητο σερί της στα 15 παιχνίδια (12-3-0) και διατηρήθηκε στο -5 από την κορυφή.

Μπήκε στο “Αφόνσο Ενρίκες” με σκοπό να γίνει το αφεντικό του αγώνα. Είχε τον έλεγχο του ρυθμού, έφτανε με ευκολία έξω από την περιοχή της Γκιμαράες, αλλά δεν κατάφερε να βγάλει “καθαρή” ευκαιρία πριν το ωραίο τελείωμα του δεξιού της μπακ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Δεν πλήρωσε αδράνεια της άμυνας σε αντίπαλο κόρνερ. Ίδια τα ποσοστά κατοχής (65%) και στο δεύτερο ημίχρονο για την Πόρτο, αλλά σε πιο χαμηλές εντάσεις, σε τέμπο διαχείρισης του σκορ, πήρε μία σχετικά άνετη νίκη.

“Προετοιμαστήκαμε για το παιχνίδι σα να είναι για το Champions League. Ο αντίπαλος είναι πολύ ικανός, με τον Ζόρζε (Κόστα) έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της, έχει ποιότητα και μπορεί να μας απειλήσει. Έχουμε να χάσουμε τα πάντα και τίποτα να κερδίσουμε…” δήλωσε ο κόουτς Κονσεϊσάο

Επέστρεψε στις προπονήσεις και θα είναι διαθέσιμος σήμερα ο Ζαϊντού (αρ. μπακ), παραμένει εκτός ο Εβανίλσον (φορ), ενώ απουσία της τελευταίας στιγμής είναι ο Γκρούγιτς (μέσος).

ΠΟΡΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 7/8 τελευταία παιχνίδια της

* Under 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της εκτός “Ντραγκάο”

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΚΑΔΕΜΙΚΟ ΒΙΖΕΟΥ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Νασιονάλ Μαδέιρα. Ο Κισέρα έκανε το 1-0 στο 10ο λεπτό και στο 41’ ο Ζε Μανουέλ ισοφάρισε για τη Νασιονάλ.

Από τις καλύτερες ομάδες της Β’ κατηγορίας η Ακαδέμικο Βιζέου, είναι σε τρομερό “φεγγάρι” από τότε που ανέλαβε ο Ζόρζε Κόστα, συνολικά τρέχει αήττητο σερί 20 αγώνων (14-6-0) σε όλες τις διοργανώσεις!!!

Στο πρωτάθλημα προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες, αλλά είναι σε απόσταση βολής από την πρώτη τριάδα, ενώ συνεχίζει σε τρεις θεσμούς! Στο Λιγκ Καπ τερμάτισε 1η σε όμιλο με δύο ομάδες της Primeira Liga (Εστορίλ, Φαμαλικάο) και στα προημιτελικά απέκλεισε την Μποαβίστα (2-1 εντός) για να βρεθεί στο Final Four. Παραλληλα είναι και στα προημιτελικά του Κυπέλλου!

“Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για μένα, δεν έχω ξαναβρεθεί στο Final Four. Απέναντι στην ομάδα της καρδιάς μου δεν το κρύβω, είμαι από το Οπόρτο, αλλά θέλω πολύ να κερδίσω αυτό το παιχνίδι. Έχουμε δικαίωμα στο όνειρο, ως παίκτης κατάφερα να κερδίσω τίτλους που δεν τους περίμενε κανείς” δήλωσε ο κόουτς Ζόρζε Κόστα, ο οποίος ήταν παίκτης της Πόρτο για 15 χρόνια, με 251 συμμετοχές, εκ των αρχηγών στην κατάκτηση του Champions League το 2004.

ΑΚΑΔΕΜΙΚΟ ΒΙΖΕΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 10/11 τελευταία παιχνίδια της

* Σκόραρε και στα 11 τελευταία παιχνιδια μακριά από την έδρα της

Πόρτο – Ακαδέμικο Βιζέου στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ