26η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Όξφορντ-Γουίκομπ 0-1.

ΓΟΥΙΚΟΜΠ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Σέφιλντ Γουένσντεϊ με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Βολκς στο 13’.

Δεν έπεισε με την εικόνα της και γνώρισε την ήττα η Γουίκομπ. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ήταν εντελώς αναποτελεσματική στη τελική της προσπάθεια, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να βρει δίχτυα. Αμυντικά δέχθηκε έντονη πίεση από τους φιλοξενούμενους, στην οποία μάλιστα υπέκυψε πολύ νωρίς, χωρίς να βρει στη συνέχεια κάποια αντίδραση.

Την άμεση επιστροφή της στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να πετύχει σήμερα, έχοντας για δεύτερο σερί παιχνίδι το πλεονέκτημα έδρας. Είναι σε γενικές γραμμές σε μέτρια κατάσταση, φάνηκε να δυσκολεύεται όμως απέναντι σε πιο δυνατές ομάδες, αλλά έδειξε μαχητικότητα. Συνηθίζει να βρίσκει δίχτυα μπροστά στο κοινό της και αυτό την έχει βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό να αποσπάσει θετικά αποτελέσματα, όμως είναι λίγες οι περιπτώσεις στις οποίες κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν. Στο -5 από την εξάδα πλέον, έχοντας μάλιστα και μία αγωνιστική παραπάνω από την 6η Μπάρνσλεϊ, γι’ αυτό και θέλει σήμερα το τρίποντο, ώστε να έχει ελπίδες στη συνέχεια.

Γουίκομπ Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΞΦΟΡΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Ίπσουιτς με σκορ 2-1, στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Γουάιλνσκατ στο 34’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Ντέιβις στο 38’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπράναγκαν στο 83’.

Δεύτερη σερί νίκη για την Όξφορντ. Μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο, ήταν δημιουργική και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όμως στη συνέχεια έδειξε αδράνεια, με αποτέλεσμα να δεχθεί άμεσα την ισοφάριση. Στην επανάληψη κράτησε μακριά από την εστία της τους πιεστικούς φιλοξενούμενους, ενώ εκμεταλλεύτηκε τους κενούς χώρους που βρήκε στα τελευταία λεπτά, παίρνοντας ξανά κεφάλι στο σκορ και εν τέλη το τρίποντο.

Με ψυχολογία στα ύψη μετά το αποτέλεσμα που απέσπασε την προηγούμενη αγωνιστική, θέλει ιδανικά να το επαναλάβει σήμερα, αλλά αναμένεται να έχει ένα ακόμα δύσκολο έργο. Βελτιωμένη ύστερα από τον αποκλεισμό κόντρα στην Άρσεναλ, καθώς είναι αποτελεσματικότερη στη τελική της προσπάθεια, όμως παραμένουν τα πολλά προβλήματα που έχει στο αμυντικό της κομμάτι, τα οποία την δυσκολεύουν αρκετά, αλλά χωρίς να της έχουν στερήσει προς το παρόν βαθμούς στα τελευταία δύο παιχνίδια της.

Όξφορντ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Γουίκομπ – Όξφορντ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ