19η αγωνιστική

*Χωρίς χρήση VAR.

*Οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

ΑΟΥΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη με 1-2 απέναντι στην Ίνγκολσταντ, για την περασμένη αγωνιστική. Νωθρό το ξεκίνημα της στο παιχνίδι, έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 9ο λεπτό. Έβγαλε αντίδραση στη συνέχεια και κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης σε κρίσιμο χρονικό σημείο (1-1 στο 45+1′). Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο β’ μέρος, αλλά ήταν η Άουε εκείνη που βρήκε δεύτερο γκολ, με τον Ναζάροφ να κάνει το 1-2 από την άσπρη βούλα (67′). Στην συνέχεια κλείστηκε στα καρέ της για να διαφυλάξει το αποτέλεσμα και τα κατάφερε σχετικά εύκολα, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τέλος.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Άουε στο πρωτάθλημα και πρώτη μετά τη χειμερινή διακοπή. Βρίσκεται στη 17η θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με τη 16η Χάλεσερ, που είναι εκτός ζώνης υποβιβασμού. Μετράει μόλις 1 νίκη στα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, με τα τέσσερα πιο πρόσφατα να ολοκληρώνονται με 2-3 γκολ.

Εκτός οι Γιάκομπ, Ενκανσά και Μπάουμγκαρτ.

ΑΟΥΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα τελευταία 4 επίσημα εντός έδρας παιχνίδια της.

*N/g στα 3/5 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΜΠΑΕΡΟΥΘ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με 3-1 επί της Ντόρτμουντ Β, την περασμένη αγωνιστική. Η εστία της παραβιάστηκε νωρίς (0-1 στο 7′), σε ένα 1ο ημίχρονο όπου δεν πατούσε καλά, με τους φιλοξενούμενους να είναι ανώτεροι. Αλλαγή σκηνικού στο β’ μέρος, με την Μπάερουθ να μπαίνει δυνατά και να ανατρέπει το εις βάρος της σκορ μέσα σε πέντε λεπτά (50′, 55′)! Δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους της, με την ίδια να σημειώνει κι άλλο γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές για την Μπάερουθ, που “ξεκόλλησε” από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Άφησε στο +2 την ουραγό πλέον Μέπεν, ενώ η ίδια βρίσκεται στο -1 από την απευθείας σωτηρία και τη 16η Χάλεσερ. Μετράει 6 ήττες σε 9 παιχνίδια πρωταθλήματος μακριά από το γήπεδο της, έχοντας σκοράρει μόλις 6 φορές στο διάστημα αυτό. Μαζί με τη Μέπεν, είναι η χειρότερη εκτός έδρας επίθεση στην 3.Liga.

Μοναδική απουσία αυτή του τραυματία Έντερ.

ΜΠΑΕΡΟΥΘ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/g στα 3/5 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος.

ΑΟΥΕ – ΜΠΑΕΡΟΥΘ στην Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ