*Αγώνας εξ αναβολής

*Στον πρώτο γύρο: Σουίντον – Γουόλσολ 1-2

*Οι δύο ομάδες έχουν παίξει και στο Λιγκ Καπ φέτος σε αυτό το γήπεδο, με την Γουόλσολ να κερδίζει με 2-0

ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Προηγούμενο ματς: Η Γουόλσολ έχασε με 3-1 εκτός έδρας από την Στίβενεϊτζ, με όλα τα γκολ να μπαίνουν στο πρώτο ημίχρονο! Βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Μαρς στο έβδομο λεπτό, δέχθηκε δεύτερο γκολ από τον Νόρις στο 14’ και παρόλο που μείωσε με τον Μόντε στο 29’, δέχθηκε και τρίτο τέρμα από τον Μαρς στο 36ο λεπτό.

Η Γουόλσολ ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας από την Στίβενεϊτζ, σχετικά εύκολα, συμπληρώνοντας 12 σερί αγώνες χωρίς νίκη, με οκτώ ισοπαλίες στο συγκεκριμένο διάστημα. Οι έξι από αυτούς ήταν στο γήπεδό της, με τέσσερις ισοπαλίες.

Το πόσο απογοητευμένος ήταν ο τεχνικός της, Μάικλ Φλιν, από την εμφάνιση των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο του τελευταίου αγώνα φαίνεται από το γεγονός πώς έκανε τέσσερις αλλαγές στην ανάπαυλα του ημιχρόνου!

Είναι ακόμη στο δεύτερο μισό του βαθμολογικό πίνακα, στην 14η θέση του συγκεκριμένα, αλλά είναι ακόμη πιο κοντά στην πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, στο -12, απ’ ότι είναι στη ζώνη του υποβιβασμού, από την οποία είναι στο +15.

Παραμένει εκτός ο τραυματίας μέσος Λάμπαντι που έχασε και τα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας του και αμφίβολη είναι η συμμετοχή του επιθετικού Ματ που χτύπησε πιο πρόσφατα.

Γουόλσολ Στατιστικά

*Εχει 10/12 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 16/23 under 2,5 εντός έδρας, 11/17 στο πρωτάθλημα

*Εχει 9/17 G/G εντός έδρας στο πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Η Σουίντον έχασε 1-2 εντός έδρας από την Καρλάιλ, με γκολ που δέχθηκε από τον Εντμονσον στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων! Νωρίτερα είχε βρεθεί πίσω στο σκορ από τέρμα του Αρμερ στο 51’, ισοφαρίζοντας με τον Σέιντ στο 80ο λεπτό.

Η Σουίντον ηττήθηκε με 1-2 εντός έδρας από την Καρλάιλ, χάνοντας ξανά έπειτα από τρεις αγώνες, ενώ μακριά από το γήπεδό της έχει μόνο μία νίκη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της, αν και δεν έχει χάσει στις δύο πιο πρόσφατες εκτός έδρας.

Υποχώρησε ακόμη μία θέση, πέφτοντας στην 12η του βαθμολογικού πίνακα, οριακά στο πρώτο μισό του, αλλά εξακολουθεί να είναι στο -7 από την έβδομη και τελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι οφς για την άνοδο.

Και εκεί που δεν είχε απουσίες, προέκυψαν κάποιες μαζεμένες στην άμυνα με τους τραυματισμούς των Μπρόντι, Ιαντόλο, Μπρέναν, Μπλέικ-Τρέισι που θα λείψουν, με τους τρεις πρώτους να μην αναμένεται να αγωνιστούν ξανά φέτος!

Σουίντον Στατιστικά

*Εχει εφτά σερί αγώνες με 2-3 γκολ

*Εχει 10/17 G/G εκτός έδρας στο πρωτάθλημα

*Εχει 14/20 αγώνες με 2-3 γκολ εκτός έδρας, 12/17 στο πρωτάθλημα

*Εχει 11/20 under 2,5 εκτός έδρας, 10/17 στο πρωτάθλημα

Γουόλσολ-Σουίντον στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ