*17η αγωνιστική 

*Συνθετικός χλοοτάπητας.

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5 

*Aπόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία στην έδρα της Καμπούρ (2-2-2).

*4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην έδρα της Καμπούρ έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο.

Δείτε τα Προγνωστικά Ολλανδίας

ΚΑΜΠΟΥΡ

Προηγούμενο ματς: Ήταν πολύ προσεκτική στο εκτός έδρας παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στην Έμεν, κατάφερε να μείνει όρθια (0-0) και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Έπαιξε πάντως αρκετά φοβισμένα, πήρε ελάχιστα ρίσκα και παρατάχθηκε με σκοπό να μην χάσει και τίποτα παραπάνω. Είχε την κορυφαία της στιγμή στο 18′, ενώ ο κίπερ Βιρτζίνια ήταν σε ακόμη ένα ματς ο κορυφαίος της παίκτης, πραγματοποιώντας τρεις σπουδαίες επεμβάσεις.

Συμπλήρωσε οκτώ παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και για την ώρα δείχνει εγκλωβισμένη στον πάτο της βαθμολογίας, με τις ελπίδες για παραμονή να συρρικνώνονται όχι λόγω της βαθμολογικής διαφοράς που έχει με τις προπορευόμενες ομάδες, αλλά γιατί η εικόνα της δεν πείθει στο ελάχιστο. Στα θετικά, το ότι πήρε τον πρώτο της βαθμό μετά από έξι σερί ήττες και έναν αποκλεισμό σοκ στο κύπελλο από ομάδα Γ’ κατηγορίας.

«Η Σπάρτα είναι η φετινή ευχάριστη έκπληξη της σεζόν και η αλήθεια είναι πως κάθε εβδομάδα το αποδεικνύει αυτό. Εμείς είμαστε χαρούμενοι για το γεγονός πως καταφέραμε να πάρουμε κάτι σε μία δύσκολη έδρα, όπως εκείνη της Έμεν», η τοποθέτηση του τεχνικού Ούλτεε.

Απέκτησε τον Μιμούν Μαχί με την Ουτρέχτη, σε μία προσπάθεια να αναβαθμιστεί ποιοτικά. Αμφίβολος για σήμερα ο εξτρέμ Μαουλούν, ο εξτρέμ Μαμπιμπί και ο μέσος Τερ Χέιντε. Μακροχρόνιος τραυματίας ο χαφ Γκούλιτ.

Καμπούρ Στατιστικά

*Δεν έχει σκοράρει στα 8/9 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος

*Βρέθηκε να χάνει στα 4/6 τελευταία πρώτα ημίχρονα

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ

Προηγούμενο ματς: Kατάφερε να κερδίσει μετά από σχεδόν 16 χρόνια την μισητή Εξέλσιορ με 1-0 εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Κάκιστο παιχνίδι ποιοτικά, μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας και την μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες, ωστόσο το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλίας. Έχει άστρο φέτος, αφού βρήκε το γκολ στις καθυστερήσεις (90+1′) με ωραία ατομική προσπάθεια του Κιτολάνο.

Δεν λέει να κάνει στάση το τρένο της ομάδας του Ρότενρταμ, που με τον Στέιν στον πάγκο του κάνει πράγματα και θάματα. Συνεχίζει σταθερά στην έκτη θέση και στο +9 από την ένατη θέση, που λογικά θα είναι η τελευταία βαθμολογικά που δεν θα δώσει εισιτήριο για τα πλέι οφ (η 8η συνήθως ανοίγει μέσω του κυπέλλου). Παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος (3-2-0), η ψυχολογία είναι στα ύψη και το κλίμα εξαιρετικό.

«Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Καμπούρ σε καμία περίπτωση, παρά την βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται. Είμαστε ομάδα με πειθαρχία και αυτό μας διακρίνει, θα είναι λάθος αν δεν δώσουμε το 100% απέναντι σε μια ομάδα που έχει ποιότητα», παραδέχτηκε ο τεχνικός Στέιν.

Εξέτισε ο πολύτιμος χαφ Φερσχούρεν, εκτός σε ακόμη ένα ο τραυματίας χαφ Ντε Γκουζμάν.

Σπάρτα Ρότερνταμ Στατιστικά

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

ΚΑΜΠΟΥΡ – ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ