Φάση των “16”

*Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι. 

*Μετρούν 6/10 αναμετρήσεις με No Goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*H Λεβάντε δεν έχει υποστεί ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης στα πρόσφατα 4 παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΛΕΒΑΝΤΕ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 3-1 εντός έδρας, εναντίον της Γρανάδα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 11’ ο Καντέρο σκόραρε για το 1-0 και στο 17’ ο Καμπάνια με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους. Στο 20’ ο Κάρλος Νέβα μείωσε σε 2-1 για το ημίχρονο. Στο 75’ ο Μπουλντίνι πέτυχε τρίτο γκολ για τη Λεβάντε και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Λεβάντε πανηγύρισε μια σημαντική νίκη στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, καθώς επιβλήθηκε της Γρανάδα (3-1) εντός έδρας. Έτσι, παραμένει σε απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή και συνεχίζει να ελπίζει ότι θα κερδίσει την επάνοδό της στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Τρίτη νίκη στα πρόσφατα πέντε παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κόπα ντελ Ρέι, συμπλήρωσε 17 αγώνες χωρίς ήττα. “Περιμένω ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης θα παίξει με όλα της τα “‘οπλα”. Η δική μας βασική επιδίωξη είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο είναι για να το απολαύσουμε”, δήλωσε ο Χαβιέρ Καγέχα. Ο Βιθέντε Ιμπόρα είναι εκτός αποστολής λόγω τιμωρίας, όμως επιστρέφουν οι Πεπέλου, Μοντιέλ. Επίσης, δεν είναι διαθέσιμοι οι Μουστάφι, Μπρουγκέ, Ρομπέρ Ιμπάνιεθ λόγω τραυματισμών. 

Λεβάντε Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*7/10 παιχνίδια τελευταία με under 2.5

*Δέχεται γκολ σε 6/10 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 εκτός έδρας, με αντίπαλο την Αλμερία, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 18’ ο Άνχελ Κορέα σκόραρε για το 0-1 των φιλοξενούμενων και στο 37’ ο Μπιλάλ Τουρέ ισοφάρισε σε 1-1. Καλύτερες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος για την Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε. 

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει ξεκινήσει με θετικό τρόπο το νέο έτος, προβληματίζει με την εικόνα της και τα αποτελέσματά της. Έχασε δύο βαθμούς στην Ανδαλουσία, στην αναμέτρηση με την Αλμερία (1-1), παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο σκορ. Νωρίτερα, ηττήθηκε εντός έδρας από τη Μπαρτσελόνα, με 0-1 και αναμενόμενα έχει χάσει έδαφος στην κατάταξη της Λα Λίγκα. Μοναδική επιτυχία εντός του ‘23, είναι η νίκη 0-2 στην έδρα της Οβιέδο, στον προηγούμενο γύρο του Κόπα ντελ Ρέι. Εξακολουθεί να ψάχνεται για τον Μέμφις Ντεπάι της Μπαρτσελόνα και οι δύο ομάδες είναι σε διαπραγματεύσεις. “Παίζουμε καλύτερα μετά το Μουντιάλ, βλέπω την ομάδα καλύτερη, αλλά χρειαζόμαστε συνέπεια”, δήλωσε ο Σιμεόνε. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός ο τιμωρημένος Χιμένες και ο τραυματίας Καράσκο.

Ατλέτικο Μαδρίτης Στατιστικά

*5/8 αναμετρήσεις είχαν No Goal

*7/10 παιχνίδια είχαν under 2.5 γκολ

*Σκοράρει σε 9/10 ματς εκτός έδρας

Λεβάντε – Ατλέτικο Μαδρίτης στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ