*20η αγωνιστική 

*Στον πρώτο γύρο (20/8): Ντόρντρεχτ – Ουτρέχτη Β 2-1

*9/10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5

*Aπόλυτα ισορροπημένη η μεταξύ τους προϊστορία στην έδρα της Ουτρέχτης Β (2-2-2).

ΟΥΤΡΕΧΤΗ Β

Προηγούμενο ματς: Έδωσε τέλος στο θετικό σερί που έτρεχε, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα από την Άλκμααρ Β με 0-2 την περασμένη αγωνιστική. Αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι στο οποίο κυριάρχησε η τακτική και δεν είδαμε πολλές ευκαιρίες να διαδραματίζονται μπροστά από τις δύο εστίες. Πλήρωσε την απειρία της  και δέχτηκε τα γκολ από δύο πέναλτι στο δεύτερο μέρος (76′, 88′). 

Προσπαθεί να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας και παρότι δεν παίζει τόσο άσχημα, είναι ένα αρκετά άπειρο σύνολο με ποιοτικό έλλειμμα. Η παρουσία του τεχνικού Κάλεζιτς είναι σίγουρα κάτι θετικό, ωστόσο χρειάζονται και άλλα πράγματα αν δεν θέλει να μπλέξει σε σενάρια υποβιβασμού. Για να υποβιβαστεί, πρέπει μια ομάδα Νέων της Γ’ κατηγορίας να βρεθεί στις θέσεις ανόδου. Μάλλον δεν θα γίνει αυτό, ωστόσο παίζει ρόλο και το πρεστίζ. Πλήρης.

Ουτρέχτη Β Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε οριακά με 0-1 από την Ντεν Χάαγκ εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο πρώτο της παιχνίδι για το 2023. Στράβωσε από πολύ νωρίς το παιχνίδι, αφού στο 21′ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής. Φυσιολογικά, ταμπουρώθηκε στα μετόπισθεν, τακτική που δεν είναι μέρος της φιλοσοφίας της. Λύγισε με πέναλτι στο 41′ και παρότι ήταν αρκετά καλή αμυντικά, δεν μπόρεσε να απειλήσει καθόλου μπροστά.

Πρόσθεσε ακόμη μία ήττα στο φετινό ρεκόρ της, αν και το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση πειστήριο για την εικόνα της, αφού έπαιξε σχεδόν σε όλο το ματς με παίκτη λιγότερο. Έχει μόλις μία νίκη από τις 14/10 μέχρι σήμερα, δείχνει να αφήνει πίσω της το καλό ξεκίνημα, ελλείψει και λύσεων. Δέχεται γκολ με άνεση, είχε προηγηθεί η ταπεινωτική ήττα στο Άλμελο από την Χέρακλες (8-1). Τιμωρημένος ο βασικότατος χαφ Σχούρμαν, μακροχρόνιος τραυματίας ο μπακ Μάννες.

Ντόρντρεχτ Στατιστικά

*Δέχεται πρώτη γκολ στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της

*Βρέθηκε να χάνει στα 4/5 τελευταία πρώτα ημίχρονα

ΟΥΤΡΕΧΤΗ B – ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ στην Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ