23η αγωνιστική

*Μετρούν 6/10 αναμετρήσεις με No Goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 

*Η Αλμπαθέτε δεν έχει υποστεί ήττα από τη Λεγανές στα πρόσφατα 2 παιχνίδια ανάμεσά τους.

*Α’ Γύρος: Λεγανές – Αλμπαθέτε 1-2

ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 εκτός έδρας, με αντίπαλο την Ουέσκα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 42’ ο Ιγίνιο Μαρίν σκόραρε για το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 48’ ο Μπλασκό ισοφάρισε σε 1-1 και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικο αποτέλεσμα.

Η Αλμπαθέτε απέσπασε ισοπαλία στην έδρα της Ουέσκα (1-1) στο πρώτο παιχνίδι του νέο έτους και έδειξε για ακόμα μία φορά ότι είναι υπολογίσιμη δύναμη στην κατηγορία. Νωρίτερα, αποχαιρέτησε το 2022 με έναν αποκλεισμό από το Κόπα ντελ Ρέι, καθώς έχασε στη διαδικασία των πέναλτι από τη Λογρονιές με 4-3 μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα σε κανονική διάρκεια και παράταση. Αντιθέτως, δεν έχει υποστεί ήττα σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος με δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. “Έχουμε την ικανότητα να κερδίσουμε έναν αντίπαλο που είναι σε φόρμα”, δήλωσε ο τεχνικός της Αλμπαθέτε, Ρουμπέν Αλμπές. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός οι Μαέστρε, Γιοχάνεσον, Χάβι Χιμένεθ, και Αντιπόε. 

Αλμπαθέτε Στατιστικά

*5/9 παιχνίδια τελευταία με No Goal

*7/10 παιχνίδια έληξαν με over 2.5

*Δέχεται γκολ σε 6/10 ματς εντός έδρας 

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΕΓΑΝΕΣ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 1-0 εντός έδρας, εναντίον της Λούγο, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, οι οποίες ωστόσο, δεν ήταν πολλές. Στο 56’ ο Σισέ σκόραρε για το 1-0 των γηπεδούχων και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Λεγανές μπορεί να μην είχε εύκολο έργο απέναντι στη Λούγο (1-0) εντός έδρας, στο πρτώτο παιχνίδι για το νέο έτος στο πρωτάθλημα, όμως πήρε τη δεύτερη διαδοχική νίκη και συνεχίζει την ανοδική της πορεία. Νωρίτερα, δυσκολεύτηκε εξίσου να κάμψει την αντίσταση της Σαραγόσα (2-1) στη Μαδρίτη, όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη με ανατροπή και να επιστρέψει στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα, έπειτα από τρεις αγωνιστικές. Δεν έχει υποστεί ήττα για έντεκα παιχνίδια το συγκρότημα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ που θέλει την απόκτηση του επιθετικού Καρικαμπούρου από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και όπως δήλωσε “θα συμπληρώσει την ομάδα”. Όσον αφορά την αποστολή, δεν είναι διαθέσιμοι οι Ντουρμίσι και Μάνου Γκαρίδο.  

Λεγανές Στατιστικά

*3/5 αναμετρήσεις είχαν goal/goal

*6/10 παιχνίδια έληξαν με under 2.5

*Σκοράρει σε 5/10 ματς εκτός έδρας

Αλμπαθέτε – Λεγανές στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ