*20η αγωνιστική 

*Στον Α’ γύρο (22/10): Βίλεμ – Άλμερε Σίτι 1-1

*5/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*Τρία συνεχόμενα διπλά μετράει στην έδρα της Άλμερε, η Βίλεμ.

ΑΛΜΕΡΕ ΣΙΤΙ

Προηγούμενο ματς: Δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στην Ναϊμέγκεν για το κύπελλο, γνωρίζοντας βαριά εντός έδρας ήττα με 0-4 για την φάση των «32». Δέχτηκε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και παρότι έπαιξε με βασικούς, έδειξε πως δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της φιλοξενούμενης. 

Μετεξεταστέα στο τεστ απέναντι σε ομάδα της πρώτης κατηγορίας, ευκαιρία να αναθεωρήσει ορισμένα πράγματα αναφορικά με το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται, την ίδια ώρα που στο πρωτάθλημα συνεχίζει να βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και αρκετά ψηλά στην βαθμολογία. Στο πιο πρόσφατο χρονικά παιχνίδι της, έχασε με 3-2 από την Τσβόλε εκτός έδρας. Συνεχίζει σταθερά στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, θα πρέπει να τα πάει αρκετά άσχημα στο δεύτερο μισό για να χάσει ένα σίγουρο εισιτήριο. Τιμωρημένος ο μέσος Σμέιτς, παραμένουν τραυματίες ο επιθετικός Ματουά και οι μέσοι Νταουφενστάιν και Ποστ. Aμφίβολοι ο μέσος Εσάγιας και ο στόπερ Γιάκομπς.

Άλμερε Σίτι Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΒΙΛΕΜ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε πολύ πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό 1-0 την Ρόντα εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, προηγήθηκε μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα και είχε την ευχέρεια να φέρει το παιχνίδι όπως ακριβώς το ήθελε, στα μέτρα της. Θα μπορούσε να πετύχει και περισσότερα τέρματα, ενώ αμυντικά έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της.

Σοβαρή και μετρημένη στο πρώτο παιχνίδι του νέου έτους, η νίκη αυτή την έφερε ξανά στις θέσεις των πλέι οφ. Ο τεχνικός Ρόμπεμοντ, που μονιμοποιήθηκε μετά το προσωρινό πέρασμά του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, δείχνει να έχει φέρει ήδη έναν αέρα αλλαγής στην Βίλεμ, που μέσα στο πρώτο μισό ψαχνόταν αγωνιστικά. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ο βασικός εξτρέμ Ντούντεμαν και ο ημιβασικός μεσοεπιθετικός Όοστινχ. Αμφίβολος δίνεται από το ρεπορτάζ ο αρχηγός/μέσος Γιοντς.

Βίλεμ Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*Σκοράρει πρώτη στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της

ΑΛΜΕΡΕ ΣΙΤΙ – ΒΙΛΕΜ στην Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ