Euroleague (09/12): “Κόκκινη” ανάκαμψη α λα Ιταλικά!

Betarades Team
Betarades Team
Ανανεώθηκε:
σκουντης προγνωστικα μπασκετ 021222

5636.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ (21:00, NOVASPORTS PRIME)

Δεν είναι και στα καλύτερά του ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα και φαίνεται αυτό όχι απ’ τα αποτελέσματά του, αλλά απ’ την εικόνα του γενικώς. Παρ’ όλα αυτά έχοντας απέναντί του μια κακή, άντε μέτρια, επιθετικά ομάδα, όπως η Βίρτους, πιστεύουμε ότι μπορεί να φτάσει στη νίκη.

Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μουρμούρα – βλ. ανάρτηση Κάνααν που έγραψε ότι θέλει σεβασμό – για ορισμένους παίκτες, μεταξύ των οποίων και ο Σλούκας, που δεν πάει καλά τελευταία, αλλά τώρα θα συσπειρωθούν, μετά και τη δύσκολη νίκη επί του ΠΑΟ (68-66) και περιμένουμε μια καλύτερη εικόνα.

Οι Ιταλοί, απ’ την πλευρά τους, προέρχονται από τρεις σερί ήττες στην Ευρωλίγκα και μια δύσκολη νίκη στο Βαρέζε με 100-108 (Μπελινέλι 21) και θα είναι σκληρό καρύδι. Θα πάμε με το combo άσος Ολυμπιακός και Σλούκας over 1.5 τρίποντα που δίνει 2.65 στη Stoiximan.


5634.ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ – ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (20:00, NOVASPORTS 5)

Δοκιμασία για την πρωταθλήτρια Εφές η οποία θα πρέπει να δείξει χαρακτήρα για να περάσει από το «καυτό» γήπεδο της Ζαλγκίρις. Και για να το κάνει αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει το σοκ (…) των δύο ηττών στο τουρκικό πρωτάθλημα από τη καλή Καρσίγιακα (111-112, Μίτσιτς 37) και την… ανύπαρκτη μέχρι τώρα Μπουγιουκτσεκμετσέ (83-76), αλλά και όχι μόνο αυτό.

Στο τελευταίο ματς έπαιξε ο Λάρκιν για πρώτη φορά απ’ το καλοκαίρι, αλλά τραυματίστηκε ξανά! Όχι τόσο σοβαρά, αλλά δε θα παίξει σήμερα.

Ζαλγκίρις Κάουνας – Αναντολού Εφές στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Λιθουανοί είναι δεδομένο ότι ταράχθηκαν απ’ την πρώτη εντός έδρας ήττα τους από τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη εβδομάδα και δεν τους έφτανε μόνο αυτό έχασαν και τον έμπειρο Λεκαβίτσιους. Κέρδισαν, βέβαια, μετά για το πρωτάθλημά τους τη Γιάνοβα (75-80, Ντίμσα 17), αλλά φαίνεται ότι δεν είναι καλά. Έτσι θα πάμε στο διπλό και με το χάντικαπ, -3,5, που δίνει 1,95 στη Stoiximan. Και το αγαπημένο μας d/d πάει στον Μίτσιτς. Φυσικά…


5637.ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (21:30, NOVASPORTS 4)

Εφιάλτες βλέπει εδώ κι έναν μήνα ο Τι Τζέι Πάρκερ, αδερφός του Τόνι, αφού η Βιλερμπάν που κοουτσάρει, έχει τρεις σερί ήττες τον Δεκέμβριο και επτά συνολικά στους τελευταίους οκτώ αγώνες!

Πώς να αντισταθεί, λοιπόν, στη Μπαρτσελόνα η οποία έχει τρεις σερί νίκες στην Ευρωλίγκα, αλλά έχασε από την… Ομπραντόιρο για το Ισπανικό πρωτάθλημα (76-74, Μίροτιτς 16, Λαπροβίτολα 14); Δύσκολα θα το καταφέρει, ιδίως απ’ τη στιγμή που οι «μπλαουγκράνα» βρήκαν πέραν του Λαπροβίτολα και έναν ακόμη «πόλο» στην επίθεση, τον Μίροτιτς.

Μπαρτσελόνα – Βιλερμπάν στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θα πάμε, με όλα τα παραπάνω, αλλά και γιατί πολύ απλά είναι η… Μπαρτσελόνα, στον άσο και θα το «κουμπώσουμε» με το over 17,5 του Μίροτιτς, σε απόδοση 2,02 που βρίσκουμε στη Stoiximan. Κι αν θέλει κάποιος να «ανεβάσει» την απόδοση βάζει και τον Λαπροβίτολα over 14,5 πόντοι, κι αν θέλει κι άλλο, βάζει και τον Μάθιους να βάλει πάνω από 1,5 τρίποντο! Το βασικό μας είναι άσος και over 17,5 Μιροτιτς…


5638.ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (21:30, NOVASPORTS START)

Η Μπασκόνια στην έδρα της γίνεται ακόμη πιο δυνατή και έτσι είναι το φαβορί για τη νίκη σήμερα, όμως η Μπάγερν έχει πάρει τα «επάνω της» και είναι επικίνδυνη. Έχει, η ομάδα του Τρινκιέρι, τέσσερις σερί νίκες, μία για την Ευρωλίγκα (98-89 τη Μακάμπι) , δύο για το πρωτάθλημα (Βούρτζμπουργκ 83-73 και Όλντενμπουργκ 81-77) και μία για το Κύπελλο (Μπαϊρόιτ 80-63), οπότε πάει να παίξει χωρίς άγχος και «ανεβασμένη».

Μπασκόνια – Μπάγερν Μονάχου στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Βάσκοι έχουν κερδίσει τρία σερί, την Μούρθια και τη Χιρόνα για τη Liga Endesa και το Μιλάνο στην Ευρωλίγκα (78-62), παίζουν καλά και είναι, όπως γράψαμε παραπάνω, το φαβορί για τη νίκη. Θα τους πιστέψουμε και θα πάμε με τον άσο και στο over 162,5 σε απόδοση 2,55 που βρίσκουμε στη Stoiximan.