22η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Χιμπέρνιαν, στα πλαίσια των φιλικών προετοιμασίας. Το 0-1 ο Άκπομ στο 62’ και το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Φιντς στο 66’.

Αρκετά καλή εικόνα έδειξε στο φιλικό η Μίντλεσμπρο, αποτυπώνοντάς το και στο τελικό αποτέλεσμα. Είχε τον έλεγχο, ήταν δημιουργική, αλλά κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα μόνο στην επανάληψη. Αμυντικά έδειξε σταθερότητα, αλλά δεν κινδύνεψε και σε μεγάλο βαθμό, διατηρώντας εύκολα το μηδέν παθητικό.

Το σερί που κατάφερε να δημιουργήσει πριν τη διακοπή θέλει να συνεχίσει, βρίσκοντας απέναντί της την ασταθή Λούτον. Έχει το πλεονέκτημα έδρας και αυτό θέλει ιδανικά να εκμεταλλευτεί ώστε να αποσπάσει το επιθυμητό αποτέλεσμα, αν και δεν το έχει καταφέρει σε πολλές από τις αναμετρήσεις της μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν. Έδειξε σταθερότητα, αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα στις τελευταίες αγωνιστικές, κάτι που τη βοήθησε ιδιαίτερα στο να αποσπάσει τα αποτελέσματα αυτά, σκοράροντας με συνέπεια και ευκολία κόντρα σε οποιαδήποτε άμυνα. Το μόνο αρνητικό μεταξύ αυτών ήταν το γεγονός ότι σπάνια διατηρούσε ανέπαφη την εστία της, χωρίς όμως αυτό να την επηρέαζε στον τρόπο παιχνιδιού της.

Μίντλεσμπρο Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΟΥΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Ρόδεραμ με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Λίνσντεϊ στο 1’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Μπέρι στο 90’.

Καλύτερη, αλλά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα η Λούτον απέναντι στη νεοφώτιστη Ρόδεραμ. Μπήκε νωθρά στο ματς, με αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ, όμως στη συνέχεια αύξησε την πίεσή της κατακόρυφα, φέρνοντας το ματς στα ίσα με τη συμπλήρωση των ενενήντα λεπτών.

Στο δρόμο των νικών θέλει να ξαναμπεί ύστερα από τις μέτριες εμφανίσεις που έκανε το τελευταίο διάστημα. Δεν έδειξε σε καμία περίπτωση σταθερότητα, είχε πολλές αστάθειες και άφηνε πολλούς κενούς χώρους αμυντικά, με αποτέλεσμα όλα αυτά να μην μένουν ανεκμετάλλευτα από τις αντίπαλες ομάδες. Μεγάλο πρόβλημα υπήρξε και στο επιθετικό της κομμάτι, αφού παρά το γεγονός ότι ήταν δημιουργική, δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες αυτές, με αποτέλεσμα να βρίσκει δίχτυα με το σταγονόμετρο. Αρκετές οι απουσίες της ενόψει της σημαντικής αυτής αναμέτρησης, με τους Μπούρκε, Σι, Μπράντλι, Ποτς και Λάνσμπουρι να παραμένουν εκτός αποστολής.

Λούτον Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 5/5 τελευταία ματς.

Μίντλεσμπρο – Λούτον στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ