21η αγωνιστική (Εξ’ αναβολής)

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Τσάρλτον με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον Γουάλεϊ στο 28’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Σεσενιόν στο 37’.

Αρκετά καλή εμφάνιση και θετικό πέρασμα της Άκρινγκτον από την έδρα της Τσάρλτον. Μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί, όμως στη συνέχεια έβγαλε αδράνεια αμυντικά, με αποτέλεσμα να δεχθεί την ισοφάριση πριν την ανάπαυλα. Στην επανάληψη Είχε τον πρώτο λόγο στις ευκαιρίες, αλλά δεν ήταν αποτελεσματική, με το σκορ να μένει απαράλλακτο.

Πολύ σημαντικό ματς για κείνη το σημερινό, καθώς ψάχνει την επιστροφή της στις νίκες προκειμένου να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Είναι μαχητική εντός έδρας, όμως δέχεται με τεράστια ευκολία γκολ, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται συνεχώς να αποσπάσει θετικά αποτελέσματα. Πολλά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, ακόμα και στο επιθετικό της κομμάτι, αφού βρίσκει δίχτυα με το σταγονόμετρο.

Άκρινγκτον Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Σέφιλντ Γουένσντεϊ με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Γουίντας στο 11’, ενώ στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Ιόρφα στο 78’.

Δεύτερη διαδοχική ήττα για την Πόρτσμουθ, παρά τα θετικά στοιχεία που άφησε στο ματς. Μπήκε νωθρά και το πλήρωσε, αφού έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ. Στη συνέχεια προσπάθησε να απειλήσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία, αλλά δεν τα κατάφερε, ακόμα κι όταν απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα.

Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα είναι ο στόχος της, ύστερα από τις διαδοχικές ήττες. Έδειξε πως δυσκολεύεται αρκετά κόντρα σε ομάδες που διαθέτουν ποιοτικότερα ρόστερ από εκείνη, παρ’ όλα αυτά άφησε αρκετά θετικά στοιχεία στην εικόνα της. Σκοράρει στις περισσότερες αναμετρήσεις της και αυτό την κάνει άμεσα κίνδυνο για κάθε αντίπαλο, αλλά θα πρέπει να προσέξει τα αμυντικά της καθήκοντα, αφού μακριά από το γήπεδό της δέχεται πολύ εύκολα γκολ.

Πόρτσμουθ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Άκρινγκτον – Πόρτσμουθ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ