19η αγωνιστική

*Μετρούν 7/10 αναμετρήσεις με “2-3 γκολ” τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 

*Δεν έχει σημειωθεί νίκη φιλοξενούμενου στα πρόσφατα 9 παιχνίδια ανάμεσά τους.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με σκορ 0-4 από τη Μπρόντμπι, εντός έδρας, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης. Μόλις στο 7’ ο Ούι σκόραρε για το 0-1 και στο 20’ ο Χέντλουντ έκανε το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 53’ ο Ντίβκοβιτς ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3 και στο 60’ ο Βάλις σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Τενερίφη προέρχεται από… φιλική συντριβή με αντίπαλο τη Μπρόντμπι (0-4) εντός έδρας, σ’ ένα ματς που γιόρτασε τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της. Μπορεί να μην είχε βαθμολογικό κίνητρο, όμως έκανε την τρίτη διαδοχική ήττα, αφού έχασε στο πρωτάθλημα από Λας Πάλμας και Οβιέδο. Σίγουρα την… πλήγωσαν οι συγκεκριμένες αποτυχίες, στο ματς εναντίον της Οβιέδο, φάνηκε να μην έχει συνέλθει από την προηγούμενη ήττα στο ντέρμπι των Κανάριων Νήσων, με αντίπαλο τη Λας Πάλμας. Ο Λουίς Μιγκέλ Ράμις συμπληρώνει στο προσεχές ματς 100 αγώνες στον πάγκο της Τενερίφης. Εξακολουθεί να είναι χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και η πορεία που πραγματοποιεί δεν είναι ικανοποιητική. Μετρά μόλις πέντε νίκες σε 18 αναμετρήσεις. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκ νέου διαθέσιμος ο Άλεξ Κορεδέρα, όμως έμεινε εκτός ο τιμωρημένος Χοσέ Χουράδο.

Τενερίφη Στατιστικά

*8/10 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*7/10 παιχνίδια τελευταία με under 2.5

*Δέχεται γκολ σε 6/10 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΛΑΒΕΣ

Προηγούμενο ματς: Υπέστη ήττα εκτός έδρας, από τη Γρανάδα, με σκορ 3-1, για το πρωτάθλημα.  Στο 11’ ο Αλκάιν σκόραρε για το 0-1, όμως στο 34’ αποβλήθηκε. Στο 23’ ο Ουζούνι είχε ισοφαρίσει σε 1-1 και στο 31’ ο Μεσεγκέρ έκανε την ανατροπή, μετά από χαμένο πέναλτι του Ουζούνι. Στο 51’ ο Χόρχε Μολίνα πέτυχε γκολ για τη Γρανάδα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Αλαβές δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Ανδαλουσία και την αναμέτρηση με αντίπαλο τη Γρανάδα (3-1), σ’ ένα ματς που έγινε από νωρίς, ειδικών συνθηκών για το συγκρότημα του Λουίς Γκαρθία Πλάθα. Παρότι σκόραρε πρώτη στο ματς, δέχτηκε γρήγορα την ανατροπή και η αποβολή στο πρώτο μέρος της… έκοψε τα πόδια. Έχασε έπειτα από εννέα αγώνες σε πρωτάθλημα και Κόπα ντελ Ρέι. Η ομάδα του Λουίς Γκαρθία είναι από τα φαβορί για την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβισιόν και για την ώρα, αποδίδει καλά στο συγκεκριμένο ρόλο. Μόλις δύο ήττες έχει υποστεί στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. “Θα χάσουμε πολλά περισσότερα παιχνίδια”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των “Μπάμπαθόρος”, Λουίς Γκαρθία. Στο αγωνιστικό σκέλος, είναι εκτός οι τιμωρημένοι Αλκάιν, Αμπκάρ και Σάλβα Σεβίγια, ενώ είναι τραυματίας ο ντε Λα Φουέντε.

Αλαβές Στατιστικά

*5/6 αναμετρήσεις είχαν under 2.5

*7/10 αναμετρήσεις είχαν No Goal

*Σκοράρει σε 8/10 ματς εκτός έδρας

Τενερίφη – Αλαβές στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ