Κουπόνι Μπάσκετ (03/12): Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Betarades Team
Betarades Team
Ανανεώθηκε:
ακτινογραφία μπάσκετ 29 Μαρτίου 2019

5374.ΜΕΡΚΕΖΕΦΕΝΤΙ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (12:00)

H Mερκεζεφέντι του Νίκου Ρογκαβόπουλου μετά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές, όπου είχε μόνο ήττες, κατάφερε να κάνει «μαζεμένες» τρεις νίκες και μάλιστα επί ανταγωνιστών, όπως η Μανίσα και η Μπουγιουκστεκμετσέ, ενώ σήμερα κόντρα στην Μπεσίκτας έχει τη δυνατότητα να πετύχει άλλη μία.

Η Μπεσίκτας έδειξε κι αυτή «σημεία ζωής» κάνοντας δύο νίκες, όμως είναι ασταθής και δεν μπορείς να την εμπιστευθεί κάποιος, έχοντας νεανικό ρόστερ με ορισμένους καλούς Αμερικανούς. Οι γηπεδούχοι παίζουν με πάθος και έχουν ένα κάποιο προβάδισμα, αλλά δε θα μας απασχολήσει ο αγώνας. Πάμε παρακάτω…


5375.ΤΟΥΡΚ ΤΕΛΕΚΟΜ – ΤΟΦΑΣ (14:30)

Περισσότερα για το Τουρκ Τέλεκομ – Τόφας εδώ.

 


5194.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΙΩΝΙΚΟΣ (16:00, ΕΡΤ 3)

Περισσότερα για το Περιστέρι – Ιωνικός εδώ.


5256.ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (16:00, EΡΤ SPORTS ERTFLIX)

Περισσότερα για το Απόλλων Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου εδώ.

 


5376.ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΤΣΕΚΜΕΤΣΕ (17:00)

Η Μπούρσα έχει δείξει ότι θα πρωταγωνιστήσει και φέτος και στην Τουρκία και στην Ευρώπη, τουλάχιστον με όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής. Είναι σε καλό momentum, έχει 3 σερί νίκες, με τελευταία αυτήν επί της Κλουζ (95-80, Μπιτίμ 26, Νίνταμ 21) και σήμερα αναμένεται να έχει εύκολο έργο.

Απέναντί της η πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος που βεβαίως ξέρει κι η ίδια ότι μόνο με «θαύμα» θα μπορέσει να φύγει νικήτρια. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη δεν έχει νίκη στη σεζόν, με 0-7 ρεκόρ και τελευταία ήττα από την Νταρουσάφακα εντός έδρας με 70-83. Πάμε παρακάτω, δεν ασχολούμαστε με θαύματα…


5306.ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ (19:00)

Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αυτός ο αγώνας, που θα είναι δοκιμασία και για τις δύο ομάδες, για τις δυνατότητες τους, καθώς αμφότερες είναι σε καλή, σχετικά, κατάσταση, ιδίως οι φιλοξενούμενοι.

Προέρχονται όμως και από ήττα μεσοβδόμαδα για την Ευρώπη, οι γηπεδούχοι εντός έδρας με 81-84 από την Ιγκοκέα (Ρέγιες και Άνταμ Σμιθ από 14) και οι φιλοξενούμενοι από την Τρέντο στην Ιταλία (75-72, Ντιόπ 21, Μπενίτε 14), οπότε σήμερα θα τα δώσουν όλα για επιστροφή στις νίκες, αποτέλεσμα που θα βοηθήσει και βαθμολογικά.

Οι «Νησιώτες», άλλωστε, είναι 2οι σε ισοβαθμία με Ρεάλ και Μπάρτσα με 7-2 ρεκόρ, ενώ η Μπιλμπάο έχει 5-4. Πολύ αμφίρροπο το ματς, μπορεί να πάει παντού και γι’ αυτό δε θα έχει θέση σε κάποιο κουπόνι μας.


5307.ΜΑΝΡΕΣΑ – ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ (19:00)

Η Μανρέσα προ δύο εβδομάδων έκανε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και μάλιστα επί της Μπασκόνια, ενώ μετά επέστρεψε στα γνωστά της… αποτελέσματα, χάνοντας από τη Μπενφίκα εντός έδρας για το BCL (82-92) και μετά από τη Γκραν Κανάρια (99-88, Χάρντινγκ 23, Βαζίνσκι 19).

Η Μπανταλόνα μετά από 3 σερί νίκες «προσγειώθηκε» και αυτή, χάνοντας μέσα στην έδρα της από τη Μπουργκ (80-85, Έλενσον 16, Μπουσκέτς 15), οπότε σήμερα θα προσπαθήσει να επανακάμψει.

Οι γηπεδούχοι θα τα δώσουν όλα, τα περιθώρια στενεύουν κι όπως κέρδισαν τη Μπασκόνια, μπορούν να κερδίσουν και σήμερα. Αλλιώς θα είναι μια ήττα ακόμη στην ατζέντα της. Προχωράμε…


5269.ΒΕΡΟΝΑ – ΝΤΕΡΘΟΝΑ ΤΟΡΤΟΝΑ (19:00)

Με τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς και μια νίκη επί της Ρέτζιο Εμίλια, η Βερόνα ξέρει πως τα περιθώρια στενεύουν βαθμολογικά, καθώς έχει μείνει πίσω.

Δύσκολο όμως βράδυ θα έχουν, καθώς η Ντερθόνα έχει τρεις νίκες στα τελευταία πέντε. Και η τελευταία της ήταν μετά από θρίλερ, επί της Νάπολι, με 74-73, αποτέλεσμα ψυχολογίας, το δίχως άλλο, για τη συνέχεια, αλλά και για σήμερα.

Πολύ αμφίρροπος ο αγώνας, λόγω κινήτρου των γηπεδούχων και ποιότητας των φιλοξενούμενων, οπότε καλύτερα να μην ασχοληθούμε περαιτέρω…


5257.ΑΕΚ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (19:15, ΕΡΤ 3)

Περισσότερα για το ΑΕΚ-Προμηθέας Πάτρας εδώ.


5169.ΜΠΑΧΤΣΕΣΕΧΙΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (19:30)

Δυνατό ντέρμπι στην Τουρκία, με δυο καλές ομάδες, που όμως έχουν αστάθεια και είναι μια του ύψους, μια του βάθους. Αποτέλεσμα να έχουν μείνει πίσω στη βαθμολογία, με ρεκόρ και οι δύο 3-5. Προέρχονται και από ήττες, μάλιστα οι γηπεδούχοι δύο σερί (από Νταρουσάφακα και Μπούρσασπορ) αλλά κέρδισαν στην Ευρώπη τη Νίμπουργκ εντός έδρας με 88-80 (Αρσλάν 22, Μπεϊγκούλ 21) και έχουν βελτιωμένη ψυχολογία ενόψει του σημερινού αγώνα.

Η Γαλατά του Ανδρέα Πιστιόλη είχε τρεις σερί νίκες και έχασε την προηγούμενη εβδομάδα από τη Φενέρ με 91-97 (Ένις 27, Μποστ 25), αλλά με καλή εμφάνιση, οπότε μάλλον είναι καλά και αυτοί ψυχολογικά.

Ο αγώνας είναι πολύ μοιρασμένος, δε βλέπουμε το λόγο γιατί οι φιλοξενούμενοι δίνονται ως τόσο ξεκάθαρο φαβορί (όχι ότι δεν είναι), οπότε δε θα ασχοληθούμε. Πάμε παρακάτω…


5110.ΚΡΑΙΛΣΧΑΙΜ ΜΕΡΛΙΝΣ – ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ (21:30)

«Πονηρή» έξοδος για την πολύ καλή Λούντβιγκσμπουργκ, για το Κύπελλο Γερμανίας, σε νοκ άουτ παιχνίδι, η οποία ναι μεν κέρδισε την φοβερή μέχρι τότε Βόννη (84-80) αλλά μετά έχασε από τη Νταρουσάφακα, σε ένα περιέργως πολύ κακό επιθετικά παιχνίδι (63-77, Νταν 17).

Κι αυτό γιατί οι γηπεδούχοι Μέρλινς παίζουν καλά, έχουν τρεις σερί νίκες, δύο εύκολες με Κραϊόβα και Βολουντάρι για το FIBA Europe Cup και το Αμβούργο για το πρωτάθλημα, με 92-84 (Μάισνερ 22, Μικαλάουσκας και Γούνταρτν από 20), ενώ συν τοις άλλοις έχουν και την παράδοση υπέρ τους.

Πέρσι είχαν κερδίσει και πάλι στους «8» τη Λούντβιγκσμπουργκ 67-65 στην παράταση και είχαν προκριθεί, ενώ έφτασαν ως τον τελικό του Κυπέλλου. Θα προτιμήσουμε να δούμε τον αγώνα και να μην ασχοληθούμε, αν και βλέπουμε διπλό με πολύ άγχος σε κλειστό ματς…


5308.ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (21:45)

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν και πήραν τη 3η νίκη τους στη σεζόν με επικό διπλό μέσα στη Μούρθια (80-84, οι δύο Σκραμπ 17 και 16 πόντους) και πήραν θάρρος για τη συνέχεια, αλλά «πέφτουν πάνω» στην φορμαρισμένη και ισχυρή έτσι κι αλλιώς Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα του Γιασικεβίτσιους έχει, μετά την ήττα σοκ του Μπανταλόνα, τέσσερις σερί νίκες, σε Liga Endesa και Ευρωλίγκα, με πιο πρόσφατη αυτή προχθές επί της Άλμπα Βερολίνου (86-88, Μίροτιτς 19, Λαπροβίτολα 16). Αν είναι σοβαρή δε θα έχει πρόβλημα, αν και η Ομπραντόιρο είναι δεδομένο ότι πολλαπλασιάζει την όποια δύναμή της εντός έδρας. Γι’ αυτό λέμε να μην πληρώσουμε για να μάθουμε αν έγινε η έκπληξη…


5309.ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ (21:45)

Περισσότερα για το Ουνικάχα Μάλαγα – Σαραγόσα εδώ.