Φάση Ομίλων – 4η Αγωνιστική

* Στην επόμενη φάση προκρίνεται μόνος ο 1ος κάθε ομίλου

* Στον 8ο όμιλο συμμετέχουν και οι Ακαδέμικο Βιζέου, Τοντέλα, Φαμαλικάο

ΕΣΤΟΡΙΛ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (3-2) από την Ακαδέμικο Βιζέου. Ο Μάρκες άνοιξε το σκορ για την Εστορίλ στο 8’ και στο 42’ με πέναλτι ανέκτησε το προβάδισμα των φιλοξενούμενων. Ο Κισέρα ισοφάρισε (31’) αρχικά για τους γηπεδούχους, ο Τορό έκανε το 2-2 στο 69’ και μετά την αποβολή του Μπαμιντέλε (74’) ο Κισέρα ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 76’.

Συνεχίζει την απογοητευτική πορεία του τελευταίου ενάμιση μήνα και στο Λιγκ Καπ η Εστορίλ, την Πέμπτη απέτυχε στην έδρα ομάδας της Β’ κατηγορίας, παρότι προηγήθηκε δις και σήμερα παίζει το τελευταίο της χαρτί αν θέλει να προχωρήσει στον θεσμό.

Εκμεταλλεύτηκε κάκιστη αντίδραση της αντίπαλης άμυνας σε απλή σέντρα για να προηγηθεί η ομάδα του Βερίσιμο, εξίσου ιλαρή η αντιμετώπιση πλαγίου άουτ από τα στόπερ της για να ισοφαριστεί. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία και πριν και μετά την ισοφάριση, αλλά η Εστορίλ ανέκτησε το προβάδισμα με ελαφρώς τυχερό πέναλτι. Από λάθος στο build up και όμορφο σουτ εκτός περιοχής προέκυψε η ισοφάριση των γηπεδούχων. Η αψυχολόγητη ενέργεια (πάτημα εκτός φάσης) του νεαρού εξτρέμ της της δημιούργησε περαιτέρω ανισορροπίες, τις οποίες πλήρωσε στο transition.

ΕΣΤΟΡΙΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 3.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 4/7 φετινά εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΟΡΕΕΝΣΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (1-0) επί της Φαμαλικάο. Ο Βιέιρα με πέναλτι στο 50’ πέτυχε το καθοριστικό γκολ, στο 79’ αποβλήθηκε ο Ριτσιέλι της Φαμαλικάο.

Πολύ διαφορετική η εικόνα της Τορεένσε στο θεσμό του Λιγκ Καπ σε σχέση με την πρωταθληματική παρουσία της στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Στην Segunda Liga κατατάσσεται 15η, στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη και πήγε στη διακοπή με 4/5 ήττες δίχως να σκοράρει.

Στον όμιλο του Λιγκ Καπ όμως παραμένει αήττητη (1-2-0) και την Παρασκευή έκανε την υπέρβαση επικρατώντας ομάδας της Primeira και μάλιστα απόλυτα δίκαια με βάση την εικόνα του αγώνα. Μόνο αυτή απείλησε στο πρώτο ημίχρονο, είχε χαμένο τετ α τετ λίγο πριν την ανάπαυλα! Ανάλογα μεγάλη ευκαιρία απώλεσε και μετά το προβάδισμά της, το οποίο προέκυψε με πέναλτι που κέρδισε σε κόρνερ. Πολύ καλύτερη γενικά σε όλο το παιχνίδι, άξιζε να επικρατήσει με μεγαλύτερο σκορ, δεν απειλήθηκε ουσιαστικά.

ΤΟΡΕΕΝΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 8/9 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 3/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Εστορίλ – Τορεένσε στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ