Μουντιάλ 2022: Σέζνι και Μέσι έβαλαν στοίχημα εν ώρα αγώνα

Ανανεώθηκε:
στοιχημα-μουντιαλ-αργεντινη

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη μετά το τέλος του αγώνα Πολωνία – Αργεντινή προχώρησε ο τερματοφύλακας, Βόιτσεχ Σέζνι, ο οποίος δήλωσε ότι τη στιγμή του VAR Check για το πέναλτι έβαλε με τον Λιονέλ Μέσι στοίχημα μουντιάλ.

Μακροχρόνια Στοιχήματα Μουντιάλ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πολωνός τερματοφύλακας έκανε πράγματα και θαύματα για ακόμη ένα παιχνίδι, κατέβασε και χθες Τετάρτη (30/11) ρολά, ενώ απέκρουσε και πέναλτι του Λιονέλ Μέσι. Ωστόσο, παρά τις επεμβάσεις του η Πολωνία ηττήθηκε με 2-0 από την Αργεντινή. Μετά το τέλος του αγώνα ο ίδιος προχώρησε σε μια απίστευτη αποκάλυψη, λέγοντας on camera ότι έβαλε με τον Λιονέλ Μέσι στοίχημα 100 ευρώ για το αν θα δοθεί τελικά πέναλτι έπειτα από το VAR Check. Ένα στοίχημα που ο Πολωνός έχασε, καθώς είχε ποντάρει στο ότι δεν θα δοθεί πέναλτι, ωστόσο, στη συνέχεια το απέκρουσε. Πάντως, όπως είπε ο ίδιος δεν πρόκειται να δώσει τα 100 ευρώ στον Μέσι, μιας και ο Αργεντίνος δεν τα έχει ανάγκη. 

«Έβαλα στοίχημα 100 ευρώ με τον Μέσι ότι ο διαιτητής δεν θα έδινε το πέναλτι και το έχασα. Δεν ξέρω καν αν επιτρέπεται αυτό σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, ίσως με τιμωρήσουν για αυτό. Έτσι κι αλλιώς, δεν πρόκειται να τον πληρώσω γιατί δεν τον νοιάζουν τα 100 ευρώ».

ΕΔΩ παίζουν καθημερινά τα πιο δυνατά προγνωστικα μουντιαλ

Με το Betarades.gr έχετε στο… κινητό σας ολόκληρο το Μουντιάλ 2022 👇

🏆 Μουντιάλ 2022 Πρόγραμμα
⚽️ Προγνωστικά Μουντιάλ
📊 Βαθμολογία Μουντιάλ
Μουντιάλ Διασταυρώσεις
📝 Μουντιάλ Κριτήρια Ισοβαθμίας
🎯 Μακροχρόνια Μουντιάλ
✍️ Μουντιάλ Στοίχημα – Αποδόσεις
👕 Μουντιάλ Ομάδες
🎧 Μουντιάλ Podcast