20η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΜΟΡΚΑΜ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Λίνκολν με σκορ 1-1, στα πλαίσια της φάσης των «32» του Λιγκ Τρόφι. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Χούπερ στο 53’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Στόκτον στο 67’. Την πρόκριση πήρε η Λίνκολν στα πέναλτι με σκορ 4-3.

Δεν έπεισε ιδιαίτερα με την εμφάνισή της η Μόρκαμ, όμως δυσκόλεψε αρκετά την αντίπαλό της. Κακό πρώτο ημίχρονο, βρισκόταν μόνιμα υπό πίεση, καταφέρνοντας παρ’ όλα αυτά να κρατήσει μακριά από την εστία της τους γηπεδούχους. Στην επανάληψη μπήκε νωθρά με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στο σκορ, όμως στη συνέχεια ανέβασε το ρυθμό της, βρίσκοντας το δρόμο προς τα δίχτυα.

Να βγει από το αρνητικό σερί στο οποίο βρίσκεται θέλει ιδανικά, όμως δεν αναμένεται να έχει και το ευκολότερο έργο, παρ’ όλο που φιλοξενεί μία από τις νεοφώτιστες ομάδες της φετινής σεζόν. Επικίνδυνη μεσοεπιθετικά, το έχει αποδείξει σε πολλές από τις αναμετρήσεις της, όμως τα αμέτρητα προβλήματα που έχει αμυντικά, δεν της επιτρέπουν να αποσπάσει αρκετά θετικά αποτελέσματα. Εντός έδρας έδειξε ένα αρκετά πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο στις τελευταίες αγωνιστικές, αποσπώντας μία νίκη και δύο ισοπαλίες, ενώ «τρέχει» και σερί πέντε αγωνιστικών όπου σκοράρει με συνέπεια. Παρ’ όλα αυτά μόλις σε μία από αυτές ήταν ικανή να κρατήσει το μηδέν στην εστία της.

Μόρκαμ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΞΕΤΕΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Όξφορντ με σκορ 4-1, στα πλαίσια του δεύτερου γύρου για το FA Cup. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Τέιλορ στο 9’ και ισοφαρίστηκαν από τον Μποντίν στο 79’. Το 3-0 πέτυχε ο Μπράναγκαν στο 85’ και το 4-0 ο Μποντίν με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 88’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τζέι στο 89’.

Κακή εμφάνιση και αποκλεισμός για την Έξετερ. Δεν μπήκε καλά στο ματς, με αποτέλεσμα να μείνει από νωρίς πίσω στο σκορ, δίνοντας στους γηπεδούχους να ευχέρεια να ελέγξουν το παιχνίδι. Αυτό φάνηκε στη συνέχεια και στον πίνακα του σκορ, αφού η έντονη πίεση έφερε καρπούς για εκείνους, έχοντας τεράστια αποτελεσματικότητα στο δεύτερο ημίχρονο. Το μόνο που κατάφερε από μεριά της η Έξετερ ήταν να βρει το γκολ της τιμής λίγο πριν τη λήξη του αγώνα.

Δεύτερη σερί εκτός έδρας αναμέτρηση για κείνη, αλλά με σαφώς πιο αδύναμο αντίπαλο. Δεν ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της πριν τη διακοπή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όμως θέλει στην επανέναρξη να μπει δυνατά, παίρνοντας το τρίποντο. Είναι μαχητική, βρίσκει δίχτυα σχεδόν μόνιμα, ακόμα κι αν αγωνίζεται μακριά από το γήπεδό της, αλλά δεν έχει καταφέρει σε καμία περίπτωση να βελτιώσει την εικόνα της αμυντικά και αυτό την έχει πληγώσει ήδη πολλές φορές τη φετινή χρονιά.

Έξετερ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Μόρκαμ – Έξετερ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ