* Το Εκουαδόρ προκρίνεται στη φάση των “16” με νίκη ή ισοπαλία, ενώ υπάρχει το σενάριο πρόκρισης και με ήττα, αν την ίδια ώρα η Ολλανδία ηττηθεί με μεγαλύτερο σκορ από το Κατάρ.

* Η Σενεγάλη προκρίνεται στην φάση των “16” με νίκη, ενώ υπάρχει το σενάριο πρόκρισης και με ισοπαλία, αν την ίδια ώρα η Ολλανδία ηττηθεί με 2+ γκολ διαφορά από το Κατάρ.

Δείτε τα προγνωστικά Μουντιάλ

* Πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση σε Παγκόσμιο Κύπελλο, η Σενεγάλη κέρδισε και τις δύο φιλικές αναμετρήσεις τους, το 2005 (2-1) και το 2002 (1-0).

* Το Εκουαδόρ αντιμετωπίζει για πρώτη φορά αφρικανική ομάδα σε Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ η Σενεγάλη δεν κέρδισε στα δύο παιχνίδια με ομάδας της Νοτίου Αμερικής (3-3 με την Ουρουγουάη το 2002 και ήττα 0-1 από την Κολομβία το 2018).

* Ο Ένερ Βαλένσια έχει σκοράρει και τα 6 τελευταία γκολ του Εκουαδόρ σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Μπορεί να γίνει ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία που θα φτάσει τα 7 σερί γκολ για μία εθνική σε Μουντιάλ!

*Δείτε τα κριτήρια ισοβαθμίας εδώ.

ΕΚΟΥΑΔΟΡ

Δείτε εδώ όλο το ρόστερ με αναλυτικές πληροφορίες για όλους τους παίκτες του Εκουαδόρ

Προηγούμενο ματς: Ισοπαλία (1-1) με την Ολλανδία. Ο Χάκπο άνοιξε το σκορ για την Ολλανδία στο 6ο λεπτό, αλλά ο Βαλένσια ισοφάρισε για το Εκουαδόρ στο 49’.

Νέα εξαιρετική εμφάνιση από το Εκουαδόρ την Παρασκευή, παρέμεινε αήττητο για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι Παγκοσμίου Κυπέλλου (2-2-0) και πηγαίνει στην αυλαία του ομίλου με το πλεονέκτημα να παίζει και για την ισοπαλία για να πανηγυρίσει τη δεύτερή του πρόκριση στα νοκ άουτ μετά το 2006.

Αιφνιδιάστηκε με τη “βολίδα” του Χάκπο νωρίς στο ματς με τους Ολλανδούς, αλλά στη συνέχεια μόνο η ομάδα του Άλφαρο υπήρχε στο γήπεδο. Είχε τον έλεγχο του ρυθμού και μόνο αυτή απειλούσε τα αντίπαλα καρέ, χαρακτηριστικο το ότι η δεύτερη τελική προσπάθεια των “οράνιε” μετά το γκολ ήρθε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης! Έφταναν με ευκολία έξω από την περιοχή της Ολλανδίας οι Εκουατοριάνοι και το αμφισβητούμενο ακυρωθέν γκολ στο φινάλε του πρώτου μέρους τους πείσμωσε. Πολύ δυνατή η εκκίνησή τους στην επανάληψη, βρήκαν την ισοφάριση με τους πλέον επιδραστικούς παίκτες τους (Εστουπινιάν, Βαλένσια) να έχουν ισόποσο μερίδιο στο γκολ. Έψαξαν την ανατροπή, είχαν ευκαιρίες να την πετύχουν, με μεγαλύτερη το δοκάρι του Πλάτα. Την άξιζαν τη νίκη, το δείχνουν και τα στατιστικά, τα οποία κατέγραψαν 2-15 τελικές και 0.10 – 1.68 xGoals υπέρ τους.

Εξαιρετική η αμυντική τους λειτουργία και πάλι, στα δύο πρώτα παιχνίδια έχουν επιτρέψει μόλις 7 σουτ, ένα εντός εστίας!

Αρκετά πιθανό ο κόουτς Άλφαρο να διατηρήσει το 3-4-2-1 που χρησιμοποίησε απέναντι στην Ολλανδία και του πρόσφερε αμυντική ασφάλεια. Αμφίβολος λογίζεται ο αρχισκόρερ Βαλένσια, αλλά αναμένεται να σφίξει τα δόντια και να παίξει είτε βασικός είτε ως αλλαγή. Σίγουρα απών ο αμυντικός χαφ Μέντες που δέχθηκε κίτρινη κάρτα και στα δύο πρώτα παιχνίδια του ομίλου. Πιθανοί αντικαταστάτες του οι Φράνκο και Γκρουέσο. 

ΕΚΟΥΑΔΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 15/16 τελευταία παιχνίδια του, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* No Goal τα 7/10 τελευταία παιχνίδια του σε Παγκόσμιο Κύπελλο

* Σκόραρε στα 4/5 τελευταία παιχνίδια του σε Παγκόσμιο Κύπελλο

Σούπερ προσφορά*, ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΣΕΝΕΓΑΛΗ

Δείτε εδώ όλο το ρόστερ με αναλυτικές πληροφορίες για όλους τους παίκτες της Σενεγάλης

Προηγούμενο ματς: Νίκη (3-1) επί του Κατάρ. Ο Ντιά άνοιξε το σκορ στο 41ο λεπτό, ο Ντιεντιού έκανε το 0-2 στο 48’. Ο Μουντάρι μείωσε για τους γηπεδούχους στο 78ο λεπτό, αλλά ο Ντιένγκ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 84’.

Ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης η Σενεγάλη μετά τη νίκη της Παρασκευής επί των οικοδεσποτών, η οποία ήρθε πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ και πολύ πιο δύσκολα απ’ ότι αναμενόταν μετά το 0-2.

Καλύτερη η ομάδα του Αλιού Σισέ στο πρώτο ημίχρονο, είχε τον έλεγχο και έφτανε με ευκολία στην περιοχή του Κατάρ. Είχε ευκαιρίες να προηγηθεί πριν το 41ο λεπτό, όταν ο φορ της Σαλερνιτάνα εκμεταλλεύτηκε λάθος ερασιτεχνικού επιπέδου από τον γηπεδούχο στόπερ. Όλα έδειχναν ότι το “τρίποντο” είχε εξασφαλιστεί για τους Αφρικανούς μετά την κεφαλιά του Ντιεντιού από κόρνερ στο ξεκίνημα της επανάληψης… τουναντίον. Χαλάρωσαν υπερβολικά μετά το 0-2 οι Σενεγαλέζοι, επέτρεψαν στους αντιπάλους να πάρουν τον έλεγχο και αυτό έφερε απανωτές μεγάλες ευκαιρίες! Το Κατάρ είχε ένα καταιγιστικό 20λεπτό μετά το δεύτερο γκολ, έφτασε πολύ κοντά στη μείωση σε αρκετές περιπτώσεις πριν την κεφαλιά του Μουντάρι, η οποία ήρθε δευτερόλεπτα μετά από διπλή αλλαγή των Τζέικομπς και Μεντί. “Ροντέο” το ματς μετά το 1-2, δημιουργήθηκαν χώροι για κόντρα, τους εκμεταλλεύτηκε ο νεοεισελθών Ντιένγκ και “τέλειωσε” ουσιαστικά το παιχνίδι.

Πλέον τα “λιοντάρια” θέλουν να πετύχουν για πρώτη φορά back to back νίκες σε Παγκόσμιο Κύπελλο για να πανηγυρίσουν την δεύτερή τους πρόκριση από τον όμιλο μετά την παρθενική τους συμμετοχή το 2002.

Ο τρομερά επιδραστικός στην Γουότφορντ Ισμαΐλα Σαρ είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης της Σενεγάλης, στο Κατάρ έχει καταγράψει 6 σουτ και έχει δημιουργήσει 5 ευκαιρίες. Τραυματίας ο έμπειρος χαφ Κουγιατέ, διαθέσιμος ο αριστερός μπακ Μπαλό Τουρέ.

ΣΕΝΕΓΑΛΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* “2-3 γκολ” τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Goal/Goal τα 6/9 τελευταία παιχνίδια της σε Παγκόσμιο Κύπελλο

* Έχει δεχθεί γκολ στα 9/10 παιχνίδια της σε Παγκόσμιο Κύπελλο

Εκουαδόρ – Σενεγάλη στη Fonbet
fonbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βρείτε εδώ ζωντανές ενημερώσεις και Live Match Center για τον αγώνα Ισημερινός – Σενεγάλη