Μουντιάλ 2022: Γάλλοι μποϊκοτάρουν το Παγκόσμιο Κύπελλο με… τηλεχειριστήρια

Ανανεώθηκε:
μουντιαλ-2022-μποϊκοτάζ

Το Μουντιάλ 2022 πρόκειται για μια διοργάνωση διαφορετική από τις προηγούμενες και όχι μόνο εξαιτίας της εποχής που διεξάγεται. Πολλές είναι οι χώρες και οι Εθνικές που έχουν μποϊκοτάρει το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ πλέον υπάρχουν και ομάδες ανθρώπων ανά τον κόσμο που δηλώνουν με τον τρόπο τους κατά του Κατάρ και της διοργάνωσης. Καθημερινά στο Betarades.gr μπορείτε να βρίσκετε προγνωστικα μουντιαλ 2022 αλλά και βαθμολογίες, στατιστικά και όλα τα ρόστερ των ομάδων.

Μακροχρόνια Στοιχήματα Μουντιάλ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πιο συγκεκριμένα, στο Παρίσι τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί μια ομάδα ανθρώπων, που κατά τη διάρκεια των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου κυκλοφορούν στα μαγαζιά που μεταδίδονται οι αναμετρήσεις και με πειρατικό τηλεχειριστήριο κλείνουν τις τηλεοράσεις. Η συγκεκριμένη ομάδα έχει ονομαστεί “Anti World Cup” και μιλώντας στη γαλλική “leparisien” μέλος της ομάδας, χαρακτηρίζει το πειρατικό τηλεχειριστήριο ως μέσο «ειρηνικής αντίστασης στον κόσμο».

Πολλές πόλεις της Γαλλίας όπως η Μασσαλία, η Λιλ, το Μπορντό, η Ρενς, το Νανσύ και το Ροντέζ είχαν ανακοινώσει από τον Οκτώβριο ότι δεν θα εγκαταστήσουν γιγαντοοθόνες, όπως γινόταν στο παρελθόν σε μεγάλες διοργανώσεις, θέλοντας έτσι να δείξουν τη δυσαρέσκεια τους για όσα συμβαίνουν στο Κατάρ.

Φυσικά η Γαλλία δεν είναι η μοναδική χώρα που μποϊκοράρει το φετινό Μουντιάλ, καθώς κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στη Γερμανία, αφού η πλειοψηφία των παμπ αποφάσισε να μη δείχνει τα παιχνίδια στην τηλεόραση.

ΕΔΩ παίζουν καθημερινά τα πιο δυνατά προγνωστικα μουντιαλ 2022

Διάβασε επίσης στο betarades.gr:

🏆 Μουντιάλ 2022
⚽️ Προγνωστικά Μουντιάλ
📊 Βαθμολογία Μουντιάλ
🎯 Μακροχρόνια Μουντιάλ
✍️ Μουντιάλ Στοίχημα – Αποδόσεις
👕 Μουντιάλ Ομάδες
🎧 Μουντιάλ Podcast