*Αναμέτρηση για τον 2ο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας. Οποια ομάδα κερδίσει, προκρίνεται στην επόμενη φάση του θεσμού. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί επαναληπτικός στην έδρα της τωρινής φιλοξενούμενης.

*Οι δύο ομάδες έχουν να παίξουν μεταξύ τους από το 2010.

ΤΣΑΡΛΤΟΝ (Λιγκ 1)

Προηγούμενο ματς: Η Τσάρλτον έχασε 3-2 εκτός έδρας από την Πλίμουθ, αν και προηγήθηκε με τον Κανού στο όγδοο λεπτό, δεχόμενη την ισοφάριση από τον Κόσγκροουβς στο 13’, ενώ δέχθηκε γρήγορα και δεύτερο τέρμα από τον Ενις στο 15’. Και «έφαγε» και τρίτο γκολ από τον Ρόμπερτς στο 46’, πριν μειώσει απλά στο τελικό σκορ με τον Αντερσον στο 90ο λεπτό.

Η Τσάρλτον έχασε με 3-2 εκτός έδρας από την Πλίμουθ, για το Λιγκ Τρόφι, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια του θεσμού. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, τέταρτο σερί παιχνίδι που δεν κερδίζει, έπειτα από δύο ισοπαλίες. Βέβαια στο γήπεδό της έχει κερδίσει τα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια, έπειτα από μία ισοπαλία, κάτι που σημαίνει πώς είναι αήττητη στα τρία τελευταία στην έδρα της.

Είναι στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας της, στην 14η θέση συγκεκριμένα, αλλά αρκετά πιο κοντά, από πλευράς βαθμών, στο -6 για την ακρίβεια, από την πρώτη εξάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, απ’ ότι στη ζώνη του υποβιβασμού, ούσα στο +10 από αυτήν.

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών οι Γουόλακοτ (TE), ΜακΤζίλιβρεϊ (TE), Εγκμπό (ΑΜ), Ο’ Κόνελ (ΑΜ), Τόμας (AM), ΜακΓκραντλς (ME), Λίμπερν (EΠ).

Τσάρλτον Στατιστικά

*Εχει 6/7 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 9/13 G/G εντός έδρας

*Εχει 7/13 over 2,5 εντός έδρας

*Εχει 8/13 αγώνες με 2-3 γκολ εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΤΟΚΠΟΡΤ (Λιγκ 2)

Προηγούμενο ματς: Η Στόκπορτ έχασε 1-2 εντός έδρας από την Λέιτον Οριεντ, αν και προηγήθηκε πολύ νωρίς, μόλις στο πέμπτο λεπτό, με τον Χίπολαϊτ. Αλλά ισοφαρίστηκε σχετικά γρήγορα, από τον Πράτλεϊ στο 20’, χάνοντας από γκολ του Μπέκις στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Στόκπορτ ηττήθηκε από την πρωτοπόρο της κατηγορίας της, Λέιτον Οριεντ, χάνοντας ξανά έπειτα από εφτά αγώνες στους οποίους είχε πετύχει έξι νίκες, τρεις εκ των οποίων στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχει παίξει μακριά από το γήπεδό της, στα οποία παραμένει αήττητη.

Σταμάτησε η ανοδική της πορεία και έπεσε πάλι στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας της, στην 14η θέση, μένοντας λίγο πίσω, στο -6 συγκεκριμένα, από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του αμυντικού Σάουθαμ – Γουέιλς, αλλά και του γκολκίπερ Γιάρος που χτύπησε πιο πρόσφατα.

Στόκπορτ Στατιστικά

*Εχει τρία σερί over 2,5

*Εχει 6/11 αγώνες με 2-3 γκολ εκτός έδρας

*Εχει 6/11 over 2,5 εκτός έδρας

Τσάρλτον – Στόκπορτ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ