*Δεύτερος γύρος για το FA Cup Αγγλίας. Όποια ομάδα κερδίσει προκρίνεται στον επόμενο γύρο. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της τωρινής φιλοξενούμενης.

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΚΕΜΠΡΙΤΖ (Α’ ΑΓΓΛΙΑΣ)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Άκρινγκτον με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ στο ματς πέτυχε ο Ρόντζερς στο 45+2’.

Δεν έπεισε για άλλη μια φορά η Κέμπριτζ και γνώρισε την ήττα. Ελάχιστες ευκαιρίες στο ματς, δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την αντίπαλη εστία, με αποτέλεσμα να μείνει εύκολα στο μηδέν. Αμυντικά δέχθηκε έντονη πίεση από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι βρήκαν τρόπο να παραβιάσουν την εστία της στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Αντίδραση μετά τις μέτριες εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος θέλει να βγάλει, παίρνοντας ακόμα μία πρόκριση σε διοργάνωση κυπέλλου. Φυσικά θα χρειαστεί να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, καθώς βρίσκει απέναντί της μια αρκετά μαχητική ομάδα που ναι μεν αγωνίζεται σε κατώτερη κατηγορία, αλλά παραμένει ιδιαίτερα επικίνδυνη μεσοεπιθετικά. «Φτωχή» σε ότι αφορά τα επιθετικά της καθήκοντα, καθώς δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα σε κανένα από τα τελευταία πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά παράλληλα είναι και αρκετά πιο σκληρή αμυντικά, διατηρώντας το μηδέν παθητικό στα τρία από αυτά.

Κέμπριτζ Στατιστικά

*Με No Goal τα 5/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ (Β’ ΑΓΓΛΙΑΣ)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Άκρινγκτον με σκορ 0-1, στα πλαίσια της φάσης των «32» του Λιγκ Τρόφι. Το μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση πέτυχε ο Λέιχ με πέναλτι στο 66’.

Μέτρια εμφάνιση και αποκλεισμός από το Λιγκ Τρόφι για τη Γκρίμσμπι. Είχε μεν ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει την αντίπαλη εστία, μένοντας εύκολα στο μηδέν. Στο αμυντικό της κομμάτι δέχθηκε έντονη πίεση, στην οποία και υπέκυψε εν τέλη μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θέλει να πανηγυρίσει σήμερα, αλλά θα έχει δύσκολο έργο για ακόμα μία φορά, καθώς αντιμετωπίζει τη σκληροτράχηλη Κέμπριτζ. Δεν πείθει με την εικόνα της τελευταία, καθώς δέχεται με τεράστια ευκολία γκολ, όμως είναι παραγωγική μεσοεπιθετικά, βρίσκοντας δίχτυα σχεδόν σε κάθε αναμέτρησή της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Γκρίμσμπι Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Κέμπριτζ – Γκρίμσμπι στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ