EuroCup (22/11): Οι ασταμάτητοι Γάλλοι της Μπουργκ…

Betarades Team
Betarades Team
Ανανεώθηκε:
Eurocup slider

5067.ΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ (20:00)

Η Μπουργκ κάνει ένα απίστευτο ξεκίνημα χρονιάς, ιδίως στο Eurocup, όπου έχει τέσσερις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια, ενώ στο Γαλλικό πρωτάθλημα είναι μέτρια, έχοντας 5 νίκες σε 9 αγώνες. Τελευταία της ήττα στις 29 Οκτωβρίου από τη Λεβαλουά (91-95), ενώ πριν τρεις ημέρες κέρδισε τη Λε Μαν με 87-90 (Πάλμερ 24, Μασενάτ 14), ενώ για το Eurocup κέρδισε εκτός έδρας, την 1η του μήνα, τη Μπρέσια (Φλόιντ 22).

Έχει 4 σερί ματς αήττητη και στοχεύει σε μια νίκη ακόμη απέναντι σε μια δυνατή αντίπαλο, όπως η Μπούρσασπορ, η οποία απ’ την πλευρά της δεν «πατάει» καλά στα τελευταία ματς. Έχει τέσσερις σερί ήττες, δύο σε Τουρκία και δύο σε Eurocup, με τελευταία το 87-93 από τη Γαλατασαράι (Μπιτίμ 18, Κλέμονς 16).

Μπουργκ – Μπούρσασπορ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η φόρμα των δύο ομάδων μας οδηγεί στην επιλογή της νίκης της Μπουργκ μαζί με το under 160,5 σε απόδοση 2.90 που βρίσκουμε στη Stoiximan.


5068.ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΤΑΟΥΕΡΣ – ΛΟΝΤΟΝ ΛΑΙΟΝΣ (20:30)

Σερί ηττών έχουν και οι δύο αντίπαλοι, αλλά για τους Βρετανούς η ήττα στο πρωτάθλημα από τους Μπρίστολ Φράιερς 75-71 (Ντέκερ 26) ήταν μάλλον έκπληξη, που τους έριξε κιόλας απ’ την πρώτη θέση.

Απ’ αυτή την ήττα ήρθε και η αλλαγή παίκτη, αφού έφυγε ο Βαν Όστρουμ και ήρθε ο Νιγηριαμός Όνι, που έπαιζε στο ΝΒΑ με τους Γιούτα Τζαζ, με 16 συμμετοχές. Στο Eurocup έχουν 1-4 στον όμιλο, αλλά παλεύουν και μπορούν να κάνουν ζημιές.

Αμβούργο – Λόντον Λάιονς στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Γερμανοί έχουν 3 σερί ήττες, με πιο πρόσφατη και «οδυνηρή» απ’ τη Βόννη με 72-101 με πολύ κακή εμφάνιση (ΜακΚόλουμ 16, Τσάιλντς 15), όμως σήμερα μπορούν να επιστρέψουν στις νίκες, αν είναι σοβαροί. Δε θα μας απασχολήσει ο άσος του Αμβούργου…


5070.ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ ΟΛΙΜΠΙΓΙΑ – ΠΡΟΜΕΤΕΙ (21:00)

Η Τσεντεβίτα έχει 0/4 μέχρι στιγμής στον όμιλο, αν και παλεύει. Φαίνεται όμως ότι κάτι της λείπει, κι αυτό εκτός των άλλων είναι η… τύχη, αφού έχει αρκετούς τραυματίες. Νοκ-άουτ συνεχίζουν να είναι οι Ντράγκιτς (12π., 4.1 ριμπ., 2 ασίστ), Ράντοβιτς, ο χρήσιμος ψηλός Μάτκοβιτς (8π., 6 ριμπ.) καθώς και ο νεαρός γκαρντ, Γκνίντιτς.

Η Προμετέι έχει καλό ρόστερ, έχει 2-2 στον όμιλο μέχρι στιγμής, με νίκες στη Ρίγα, όπου είναι φέτος η έδρα της, λόγω πολέμου στην Ουκρανία και μπορεί να κάνει σήμερα τη «ζημιά».

Τσεντεβίτα – Προμετέι στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κακό αποτέλεσμα έφερε για το πρωτάθλημα της VTB League χάνοντας απ’ την Κάλεβ Κράμο με 94-80. Αν και ο άσος φαίνεται πιο κοντά, λόγω ίσως και του υψηλού κινήτρου για τους γηπεδούχους, θα μείνουμε μακριά γιατί η Προμετέι έχει καλό ρόστερ. Κάποια άλλη φορά…


5071.ΒΕΝΕΤΣΙΑ – ΛΙΕΤΚΑΜΠΕΛΙΣ (21:00)

Παρόμοια η εικόνα για τις δύο ομάδες, βάσει των αποτελεσμάτων τους. Έχουν 2-2 στον όμιλο, με καλές και κακές στιγμές, ενώ και στο πρωτάθλημα έχουν επίσης αστάθεια, πιο πολύ βέβαια οι Ιταλοί που παίζουν σε πιο δυνατή Λίγκα.

Η ομάδα του Μπράμος έχασε για το πρωτάθλημα από την Βαρέζε, με 93-90, με τον Φρίμαν να είναι πρώτος σκόρερ με 17 πόντους, όμως έχει δύο σερί νίκες στον όμιλο με Κλουζ και Τσεντεβίτα και σήμερα μπορεί να πάει στην τρίτη.

Βενέτσια – Λιετκαμπέλις στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λιετκαμπέλις κέρδισε στο Eurocup τόσο την Ουλμ, όσο και την Κλουζ και το Σάββατο, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα και πέρασε από την έδρα της Γιονάβα, με 88-91 (Μόρις 19).

Μοιάζει αμφίρροπο, αλλά θα πάμε με τον άσο και το under 159,5 σε απόδοση 2,67 που βρίσκουμε στη Stoiximan, ποντάροντας στην ποιότητα των γηπεδούχων.