Κουπόνι Μπάσκετ (19/11): Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Betarades Team
Betarades Team
Ανανεώθηκε:
ακτινογραφία μπάσκετ

5209.ΤΟΥΡΚ ΤΕΛΕΚΟΜ – ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ (14:30)

Περισσότερα για το Τουρκ Τέλεκομ εδώ.


5544.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΑΡΗΣ (15:45, ΕΡΤ 3)

Περισσότερα για το Περιστέρι – Άρης εδώ.


5582.ΑΕΚ – ΙΩΝΙΚΟΣ (17:00, ΕΡΤ Sports Live)

Περισότερα για το ΑΕΚ-Ιωνικός εδώ.


5442.ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ – ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ (17:00)

Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η πρωταθλήτρια Εφές με την μέτρια Κόνια, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα, όσο και επεισοδιακή μετά το τέλος του με τις δηλώσεις Γιασικεβίτσιους και Αταμάν, για την Ευρωλίγκα.

Προφανώς και μια που το παιχνίδι αυτό, υψηλών απαιτήσεων, έγινε προ δύο ημέρων μόλις, θα επιδιωχθεί απ’ τον Αταμάν, να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες ενόψει της συνέχειας στην Ευρωλίγκα, αφού στην τουρκική Λίγκα τα «κουκιά» θα ξεκαθαρίσουν αργότερα και οι αντίπαλοι στα μέτρα της μετρημένοι.

Η Κόνια είναι σε δύσκολη θέση, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική έχασε μέσα στην έδρα απ’ την αδύναμη Μερκεζεφέντι του Ρογκαβόπουλου, αποτέλεσμα που χάλασε την μέχρι τότε σχετικά καλή εικόνα της (3-3 ρεκόρ). Προχωράμε, εύκολος άσος, μεγάλο το χάντικαπ…


5511.ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΒΟΝΝΗ (19:00)

Χορταστικό θέαμα προβλέπεται σε αυτόν τον αγώνα με τις δύο ομάδες να είναι σε καλό ρυθμό προ της διακοπής του πρωταθλήματος της Γερμανίας, λόγω των Εθνικών ομάδων. Τόσο το Αμβούργο, όσο και η Βόννη, τρέχουν στο γήπεδο, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ή μάλλον ήταν, αφού έχουν να παίξουν αρκετό καιρό, όπως και οι γηπεδούχοι φυσικά.

Η Βόννη έχει απ’ το ξεκίνημα της σεζόν 7 νίκες σε 10 ματς σε Γερμανία και Ευρώπη, ενώ το Αμβούργο έχασε απ’ τον Προμηθέα για την Ευρώπη και από τη Λούντβιγκσμπουργκ, για τη BBL και στοχεύει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην πρωτοπόρο της Λίγκας!

Δύσκολο παιχνίδι, που πιστεύουμε ότι θα πάει ψηλά στην επίθεση και για τις δύο ομάδες, αλλά δε θα μας απασχολήσει. Αν έπρεπε να παίξουμε κάτι, θα ήταν το διπλό…


5512.ΜΙΤΕΛΝΤΟΙΤΣΕΡ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (19:00)

Η Μπάγερν έχασε απ’ τον εξαιρετικό προχθές Ολυμπιακό μέσα στην έδρα της, αλλά και πάλι παλεύοντας μέχρι τέλους. Σαφώς και σήμερα θα έχει την ευκαιρία να ξεσπάσει, μια που η Μίτελντοϊτσερ δεν είναι ομάδα του επιπέδου της, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα κερδίσει χωρίς να παίξει.

Προ αυτής της ήττας η ομάδα του νευρικού, πάντα, Τρινκιέρι, είχε 4 σερί νίκες σε Ευρώπη και Γερμανία, κάτι αντίστροφο για τους γηπεδούχους, που έχουν μόλις νίκη και αυτή στην παράταση εκτός έδρας επί της Βούρτσμπουργκ. Εύκολο βράδυ για τους Βαυαρούς, πάμε παρακάτω…


5514.ΒΟΥΡΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΡΟΣΤΟΚ (19:00)

Η ασταθής Βούρτσμπουγκ ψάχνει απεγνωσμένα μια νίκη για να πάρει «επάνω της», έχοντας μόλις μία στους τελευταίους πέντε, ενώ κάτι ανάλογο επιζητεί και η Ροστόκ. Οι «Σιγουλβς» έκαναν δύο σερί ήττες, από την κραταιά Άλμπα αλλά και από την Μπάμπεργκ (86-97) εντός έδρας, ένα αποτέλεσμα ίσως απρόσμενο.

Μέχρι τότε είχαν πολύ καλή πορεία, τέτοια που μας κάνει να τους χρίσουμε με τον τίτλο του φαβορί για τη σημερινή αναμέτρηση. Φυσικά ο παράγοντας έδρας δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος, όμως αν και δε θα ασχοληθούμε με τον αγώνα σε κάποιο δελτίο μας, θεωρούμε ότι η Ροστόκ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.


5686.ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ – ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ (19:00)

Ομάδα έδρας η Ομπραντόιρο ανέκαθεν στο Ισπανικό πρωτάθλημα, ξέρει πως αν θέλει να σωθεί θα πρέπει να το εκμεταλλευθεί όσο περισσότερο μπορεί. Ακόμη και με καλύτερες ομάδες, όπως η Ουνικάχα.

Δεν το κατάφερε με άλλες καλές ομάδες, πάντως, με την Γκραν Κανάρια και τη Βαλένθια. Τώρα έχει μια άλλη ευκαιρία για μια νίκη «υπέρβασης», αν και η Μάλαγα προέρχεται από τρεις σερί νίκες, δύο για τη Liga Endesa και μία επί του ΠΑΟΚ για το ΒCL.

Φαίνεται ότι έχει βρει ρυθμό αλλά θα έχει πολύ δύσκολο έργο σήμερα καθώς η Ομπραντόιρο παίρνει πολύ δύναμη απ’ την έδρα της και σήμερα θα τα δώσει όλα, γιατί τα περιθώρια στενεύουν (2-5 ρεκόρ μέχρι στιγμής, 5-2 η Μάλαγα). Προβάδισμα στο «διπλό», δε θα μας απασχολήσει περαιτέρω…


5687.ΜΠΕΤΙΣ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ (19:00)

Περισσότερα για το Μπέτσι – Σαραγόσα εδώ.


5583.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (19:15, ΕΡΤ 3)

Περισσότερα για το Ολυμπιακός – Κολοσσός Ρόδου εδώ.


5595.ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (19:30, COSMOTE SPORT 9 HD)

Περισσότερα για το Μπούρσασπορ  – Γαλατασαράι εδώ.


5611.ΒΑΡΕΖΕ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ (20:00)

Ισοβαθμούν στην 4η θέση της βαθμολογίας της Legabasket οι δύο ομάδες, με ρεκόρ 4-2, με τους γηπεδούχους όμως να έχουν τρεις σερί νίκες, προ της διακοπής, και να φαίνεται πως είναι σε καλή κατάσταση για να αντιμετωπίσουν μια κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα, όπως η Βενέτσια.

Η ομάδα του Μάικ Μπράμος προέρχεται και αυτή από νίκη, με 82-71 στο ντέρμπι με τη Νάπολι, ενώ κέρδισε και στην Ευρώπη, την Τσεντεβίτα με 76-68, ούσα και αυτή σε καλή κατάσταση. Παρόντες οι διεθνείς Σπίσου, Τεσιτόρι, Μορασκίνι, Γκρέιντζερ, ενώ επέστρεψε και ο τραυματίας Παρκς.

Πολύ αμφίρροπο μοιάζει αυτό το «ζευγάρι» και γι’ αυτό και δε θα μας απασχολήσει, αφού η ποιότητα των φιλοξενούμενων ισοσκελίζεται απ’ την «δίψα» των γηπεδούχων, που θα έχουν και την βοήθεια του κόσμου τους, αφού το γήπεδο αναμένεται να γεμίσει. Πιθανό over και νίκη των φιλοξενουμένων σε μια εκτίμηση μας.


5517.ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ – ΣΚΑΙΛΑΙΝΕΡΣ (21:30)

Έχει πάρει τον «αέρα» των Σκαϊλάινερς η Μπάμπεργκ, καθώς την κερδίζει στα τελευταία επτά ματς, μέσα – έξω, ενώ πήρε και την πρώτη της νίκη προ της διακοπής, μέσα στο Ροστόκ, ένα αποτέλεσμα που για πολλούς ήταν έκπληξη. Μέχρι τότε είχε μόνο ήττες και είναι προφανές ότι τώρα θα είναι με άλλον «αέρα», έχοντας και τη βοήθεια του κόσμου της. Άλλαξε και παίκτη, αφού έφυγε ο Ράιτ-Φόρμαν και ήρθε ο γκαρντ Πάτρικ Μίλερ απ’ τη Λιθουανική Γιουβέντους.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν κι αυτοί 1 νίκη στο πρωτάθλημα, έχασαν δύο σερί, ιδίως αυτό με τη Μπράουνσβάιγκ «πόνεσε», οπότε σήμερα παίζουν πρώιμο «τελικό» για την παραμονή και θα τα δώσουν όλα. Δε θα μας απασχολήσει το ματς, δε βλέπουμε τον λόγο να δίνεται τόσο ισχυρό φαβορί η Μπάμπεργκ κι ας έχει προβάδισμα για τη νίκη…


5540.ΜΠΑΙΡΟΙΤ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ (21:30)

Περισσότερα για τον αγώνα Μπαϊρόιτ – Μπράνουσβάιγκ εδώ.


5612.ΡΕΤΖΙΟ ΕΜΙΛΙΑ – ΒΕΡΟΝΑ (21:30, COSMOTE SPORT 7HD)

Έχει «μπερδευτεί» ή έστω επιβαρυνθεί απ’ τους συνεχείς αγώνες σε Ιταλία και Ευρώπη και αυτό το πληρώνει στο πρωτάθλημα, όπου ξεκίνησε μέτρια, με ρεκόρ 2-4. Σήμερα κόντρα στην τελευταία Βερόνα (1-5) έχει την ευκαιρία να φτάσει στις τρεις νίκες, έχοντας και τη βοήθεια της έδρας.

Το σημαντικό για τη Ρέτζιο είναι ότι θα παρουσιαστεί με νέα πρόσωπα, αφού επέστρεψαν μακροχρόνια απόντες όπως οι Ολισεβίτσιους και Ράουτινς, ενώ ενισχύθηκε με την απόκτηση και του δυναμικού Γεωργιανού φόργουορντ, Μπουρζανάτζε.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν από την Τρέντο στην τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες με 86-92 με τον νεοφερμένο Σάντερς να βοηθάει με 13 πόντους, στη θέση του Σέλντεν. Δε θα μας απασχολήσει ο αγώνας, προφανής η υπεροχή των γηπεδούχων, για τον άσο.


5688.ΤΖΙΡΟΝΑ – ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ (21:45)

Η νεοφώτιστη ομάδα του Μαρκ Γκασόλ πήρε δύο νίκες στα τελευταία τρία ματς, με τελευταία την ήττα από τη Μπαρτσελόνα, αλλά μετά από σκληρή «μάχη» (72-69), οπότε σήμερα θα επιδιώξει να κάνει την υπέρβαση.

Κι αυτό γιατί οι «νησιώτες» έχουν ρεκόρ 5-2, αλλά η διακοπή μάλλον δεν τους βοήθησε, αφού είχαν ούτε λίγο, ούτε πολύ, επτά διεθνείς παίκτες που έφυγαν για τις Εθνικές ομάδες. Ο λόγος για τους Μπρουσίνο (Αργεντινή), Ίνγκλις (Γαλλία), Αλμπισί (Γαλλία), Μπαλτσερόφσκι (Πολωνία), Μπενίτε (Βραζιλία), Μπάσας (Ισπανία) και Σάλβο (Ισπανία).

Προβλήματα είχε και η Τζιρόνα, αλλά με 3 διεθνείς (Πρκάτσιν (Κροατία), Βίγια (Ισπανία) και Μίλετιτς (Σερβία), που θα τα δώσει όλα για μια πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Δε θα πληρώσουμε για να μάθουμε αν το καταφέρει, που αν μας ρωτήσετε θα πούμε πως πολύ πιθανό είναι να μην το κάνει.


5691.ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ (21:30, COSMOTE SPORT 8 HD )

Περισσότερα για το Τενερίφη – Βαλένθια εδώ.