29η αγωνιστική

*Σε ουδέτερη τοποθεσία, στην πόλη Τζιντζιάνγκ.

*Η Σανγκάι δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία επτά παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων (6-1-0).

ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΥ ΣΙΤΙ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 1-0 από την Τιαντζίν, την περασμένη αγωνιστική. Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική, με τους γηπεδούχους να είναι ανώτερη καθόλη τη διάρκεια των ενενήντα λεπτών. Παθητικός ο ρόλος της στο β’ μέρος, με το τελικό 1-0 να διαμορφώνεται στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αυτή ήταν η έκτη συνεχόμενη ήττα για την Γκουανγκτσού Σίτι στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού, ισόβαθμη με τις Κουανγκτσόου και Γουχάν, ομάδες με τις οποίες αναμένεται να δώσει μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία. Με over2.5 γκολ ολοκληρώθηκαν οι 16 από τις 28 αναμετρήσεις της έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Εκτός παραμένουν οι Τανγκ Μιάο, Τσουν-Λοκ Ταν και Τσάο Ζενγκ. Τιμωρημένοι οι Γκονγκ Ζανγκ, Τιξιάνγκ Λι και Τζιχόνγκ Τζιάνγκ.

ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΥ ΣΙΤΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*N/g στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Under1.5 γκολ στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΣΑΝΓΚΑΙ SIPG

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε βαριά ήττα με 1-3 από τη Χενάν, την περασμένη αγωνιστική. Έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ (0-1 στο 14′), αλλά έβγαλε άμεσα αντίδραση, ισοφαρίζοντας σε 1-1 πέντε λεπτά αργότερα, με τον Γου Λέι. Ανώτερη στο υπόλοιπο 1ο ημίχρονο, δεν κατάφερε όμως να διασπάσει ξανά την αντίπαλη άμυνα, παρά τις καλές της ευκαιρίες. Νωθρό το ξεκίνημα της στο β’ μέρος, δέχτηκε το 1-2 στο 55′, με την ίδια να μην μπορεί να γίνει απειλητική στη συνέχεια. Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα, σερί που την έριξε από την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Βρίσκεται στην 7η θέση, στο -3 από την 3η Ζεζιάνγκ και τη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ. Με under2.5 γκολ ολοκληρώθηκαν οι 16 από τις 28 αναμετρήσεις της έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Εκτός οι Λι Ανγκ, Ζανγκ Λινπένγκ και Λι Σουάι. Αμφίβολος ο Μπράουνινγκ.

ΣΑΝΓΚΑΙ SIPG ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over2.5 γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*N/g στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΥ ΣΙΤΙ – ΣΑΝΓΚΑΙ SIPG στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ