38η αγωνιστική (τελευταία)

*Νίκη και παράλληλα απώλεια της Μποταφόγκο, θέλει η Αμέρικα Μινέιρο, έτσι ώστε να πάρει το τελευταίο εισιτήριο για τα προκριματικά του Κόπα Λιμπερταδόρες. Νίκη ωστόσο θέλει και η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, σε συνδυασμό με μεγάλη διαφορά τερμάτων και ήττα της Κουιάμπα, έτσι ώστε να παραμείνει στην κατηγορία.

*Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Νίκες, 2) Διαφορά τερμάτων, 3) Τέρματα υπέρ, 4) Αποτελέσματα στα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων, 5) Λιγότερες κόκκινες κάρτες, 6) Λιγότερες κίτρινες κάρτες

*Under 2.5 τα 7/8 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Στον πρώτο γύρο: Ατλέτικο Γκοϊανιένσε – Αμέρικα Μινέιρο 0-1

ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από την Παλμέιρας, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα στο 15ο λεπτό με τον Μπενίτες, για να δεχθεί στην πορεία την ανατροπή (πεν. 42′, 81′).

Την ήττα υπέστη και πάλι η Αμέρικα Μινέιρο, μετά από τρία παιχνίδια, στα οποία και είχε δυο νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Βάγκνερ Μαντσίνι φιλοξενήθηκε από την Παλμέιρας, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-1.

Μπήκε αρκετά δυναμικά στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί από νωρίς. Στην πορεία όμως κλείστηκε πίσω, θέλοντας να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ. Δεν τα κατάφερε όμως, δέχθηκε αρκετές φάσεις από την αντίπαλο της, η οποία ισοφάρισε λίγο πριν την ανάπαυλα και προς το φινάλε ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Μοιράζεται έτσι την έκτη θέση με την Ατλέτικο Μινέιρο, που οδηγεί στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες, ωστόσο υστερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία, έχοντας μια νίκη λιγότερη, οπότε και για την ώρα θα πρέπει να περάσει από τα προκριματικά του Λιμπερταδόρες. Ηττήθηκε στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός της (1-0-3).

Μοναδικός απόντας ο εδώ και καιρό τραυματίας Εμάνουελ Μαρτίνεζ, από τη στιγμή που δεν αναφέρθηκαν άλλα πιθανά αγωνιστικά προβλήματα.

Αμέρικα Μινέιρο Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Ατλέτικο Παραναένσε, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα στο 51′ με τον Σάιλον, για να δεχθεί την ισοφάριση δέκα λεπτά αργότερα.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, έχοντας από δυο ισοπαλίες και ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του υπηρεσιακού Εντουάρντο Σόουζα υποδέχθηκε την Ατλέτικο Παραναένσε, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1.

Καλύτερη σε γενικές γραμμές στον αγωνιστικό χώρο, παρότι δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις προσπάθειες που είχε στο πρώτο ημίχρονο, εν τέλει το έκανε πράξη στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Κάτι που δεν κράτησε για πολύ, καθώς λίγο αργότερα είδε την αντίπαλος της να φέρνει το ματς στα ίσα. Αρκετά άστοχη στη συνέχεια, παρότι δημιούργησε φάσεις.

Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία, μετά και από εκείνη στην έδρα της Φορταλέζα (1-1 εκτός). Παραμένει έτσι εντός επικίνδυνης ζώνης και για να κερδίσει την παραμονή της, θα πρέπει να κερδίσει απόψε με μεγάλη διαφορά τερμάτων και παράλληλα να ηττηθεί η Κουιάμπα από την Κοριτίμπα, έτσι ώστε να υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία.

Αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα από τον Σόουζα. Απουσιάζει σίγουρα ο μέσος Γκάμπριελ Μπαράλιας, που εκτίει τιμωρία, ενώ αμφίβολος δίνεται ο Βάντερσον, λόγω προβλήματος και αν δεν τα καταφέρει, τότε ο Κλάους θα πάρει φανέλα βασικού.

Ατλέτικο Γκοϊανιένσε Στατιστικά

*Goal/Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα οκτώ τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Αμέρικα Μινέιρο – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ