Προγνωστικά Μπάσκετ (05/11): Ιδού ο Νετζήπογλου, ιδού και ο ΠΑΟΚ στη Ρόδο!

Betarades Team
Betarades Team
Ανανεώθηκε:
σκουντης προγνωστικα μπασκετ 031122

5600.ΑΡΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (16:00, ΕΡΤ 3)

O Άρης μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη του επί της ΑΕΚ φάνταζε ως το φαβορί της σημερινής αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πάτρας, όμως ο τραυματισμός του πολύ καλού με την «Ένωση» Τζος Χάγκινς, που θα μείνει έξω για δύο μήνες και ήδη έρχεται ο αντικαταστάτης του, Ελάιζα Μήτρου Λονγκ, μειώνουν λίγες απ’ τις πιθανότητες.

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Μπάσκετ

Λίγες όμως, γιατί η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ακόμη και χωρίς τον Χάγκινς και με αμφίβολους τους Τολιόπουλο, Καββαδά, έχει δείξει ότι μπορεί να κερδίζει παιχνίδια μέσα απ’ την άμυνά της, απ’ τη μαχητικότητά της και απ’ τη συνέπεια στο πλάνο.

Ο Απόλλωνας είναι ανεβασμένος, έχασε δύσκολα απ’ το Περιστέρι την προηγούμενη εβδομάδα στην Πάτρα, θα πάρει και κάποιον παίκτη ακόμη για να ενισχυθεί, όμως στη Θεσσαλονίκη δε θα είναι για να παραδοθεί αμαχητί.

Άρης – Απόλλων Πάτρας στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι απουσίες του Άρη, η μαχητικότητα του Απόλλωνα μας κάνουν να απομακρυνθούμε απ’ την εύκολη, ίσως, επιλογή, του άσου και θα πάμε στην επιλογή ενός παίκτη. Οι απουσίες στην περιφέρεια θα δώσουν περισσότερο χρόνο στον Όμηρο Νετζήπογλου και πιστεύουμε ότι θα πάρει κι άλλες προσπάθειες στην επίθεση και θα μπορέσει να περάσει το χάντικαπ των -5.5 πόντων με απόδοση 2.35 που βρίσκουμε στη Stoiximan.


5606.ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ – ΠΑΟΚ (16:00, ERT Sports Live)

Ο Κολοσσός Ρόδου περιμένει μια εβδομάδα αυτό το ματς, έχει τον χρόνο να μελετήσει και να δουλέψει άνετα για τον σημερινό αγώνα, τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ είναι από αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο, μετά τους αγώνες που είχε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πάλεψε στη Μάλαγα, έχασε, και μαζί είχε και το σοκ με τον σοβαρό τραυματισμό του Αμερικανού Ντάρκο Κέλι και μετά πήγε Αθήνα, μετά Ρόδο, μία προπόνηση εκεί και σήμερα αγώνας.

Αγώνας δύσκολος, αφού οι Ροδίτες έχουν καταφέρει να ισορροπήσουν μετά από ήττες σοκ στο ξεκίνημα από Ιωνικό και Καρδίτσα και κέρδισαν τον Προμηθέα ενώ μετά έχασαν φυσιολογικά απ’ τον ΠΑΟ, όπου δεν ήταν άσχημοι.

Κολοσσός Ρόδου – ΠΑΟΚ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύσκολος αγώνας, αμφίρροπος αγώνας, θα παιχτούν πολλά στην άμυνα και αν οι νεαροί γκαρντ του ΠΑΟΚ μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στην πίεση των γηπεδούχων. Πιστεύουμε όμως ότι ο «Δικέφαλος» μπορεί να αντέξει και να πάρει τη νίκη μέσα στη Ρόδο σε απόδοση 2.30 που βρίσκουμε στη Stoiximan. Αν το κάνει θα αποδείξει ότι φέτος είναι για κάτι πολύ καλύτερο από πέρσι. Ιδού η Ρόδος, λοιπόν, για τους Θεσσαλονικείς. Ο αγώνας μπορεί να πάει και στο under, ενώ επιμένουμε στο double double του Ρένφρο, αλλά και του Μορέιρα του Κολοσσού.


5607.ΛΑΥΡΙΟ – ΑΕΚ (19:15, ΕΡΤ 3)

Η ΑΕΚ δεν είναι σε «καλό φεγγάρι», με δύο σερί ήττες εντός έδρας, από Βόννη και Άρη, αλλά τι να πει και το Λαύριο, που έχει 0/4 απ’ το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά με πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Έπαιξε με Ολυμπιακό, ΠΑΟ, Προμηθέα και ΠΑΟΚ, απ’ τον οποίο ήταν ίσως η μόνη ήττα που «πόνεσε».

Σήμερα θα παλέψει σκληρά και πάλι και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί την κακή ίσως ψυχολογική κατάσταση της ομάδας του Ηλία Καντζούρη, που βεβαίως ακόμη κι έτσι παραμένει το φαβορί.

Λαύριο – ΑΕΚ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστρέφει ο αρχηγός Δημήτρης Μαυροειδής που έλειψε απ’ τον αγώνα με τον Άρη, ενώ εντός των ημερών θα μπει στο γήπεδο για προπόνηση μετά από αρκετό καιρό ο Δημήτρης Φλιώνης.

Θα πάμε με το διπλό με under 158,5 σε απόδοση 2,48 που βρίσκουμε στη Stoiximan. Και το χάντικαπ υπέρ του Λαυρίου δεν είναι άσχημο, περιμένουμε «μάχη».


5099.ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ-ΜΕΡΚΕΖΕΦΕΝΤΙ (14:30)

Εύκολο απόγευμα αναμένεται να έχει η καλή φέτος Κόνιασπορ, που υποδέχεται την 2η πιο αδύναμη ομάδα της Λίγκας, πάνω απ’ την Μπουγιουκτσεκμετσέ, τη Μερκεζεφέντι του Νίκου Ρογκαβόπουλου. Οι γηπεδούχοι έχουν τρεις νίκες στα τελευταία πέντε ματς, μέσα στον Οκτώβριο και οι δυο ήττες είναι από τη Φενέρ (85-71) και την Τουρκ Τέλεκομ (99-93) εκτός έδρας και είναι σε καλό ρυθμό και έχουν την τριάδα Μόργκαν, Σουλεϊμόν, Μπατζίμ σε φόρμα.

Κόνιασπορ – Μερκεζεφέντι στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν στο ντέρμπι της «ουράς» τη Μπουγιούκ με 77-76 με ανατροπή στο τέλος, οπότε έχουν καλή ψυχολογία απ’ την πρώτη νίκη της χρονιάς, όμως θα πρέπει να κάνουν υπέρβαση σήμερα για να κερδίσουν.

Ο άσος της Κόνιασπορ πάνω από -5.5 πόντους σε απόδοση 1,83 στη Stoiximan θα μπει στις επιλογές μας σήμερα.


5584.ΒΟΝΝΗ – ΧΑΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ (21:30)

Ένα το αξιοσημείωτο του αγώνα: στους πάγκους των δύο ομάδων δύο αδέρφια. Ο Τόμας και ο Τζόουνας Ισάλο, με τον πρώτο να είναι στον πάγκο της Εθνικής Φινλανδίας, επίσης. Αμφότεροι παίζουν κολεγιακό μπάσκετ, με πολλές κατοχές, με πολλούς πόντους και με πολύ τρέξιμο.

Η διαφορά είναι ότι η ομάδα του πρώτου, η Βόννη είναι πολύ καλή και «τρέχει» ένα σερί 4 νικών, με σπουδαία αποτελέσματα εντός και εκτός συνόρων, ενώ και η Χάιντελμπεργκ δεν πάει κι άσχημα. Η μόνη ήττα των γηπεδούχων είναι στο Κύπελλο από την Άλμπα Βερολίνου, κι αυτή δύσκολα (98-95).

Βόννη – Χάιντελμπεργκ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι φιλοξενούμενοι έχουν 3 νίκες στα τελευταία 5 ματς, αλλά το έτερο αξιοσημείωτο είναι ότι οι τελευταίες τους νίκες είναι αμφότερες στην παράταση!

Προβάδισμα στον άσο και στο over 169.5 σε απόδοση 2.15 που βρίσκουμε στη Stoiximan, ενώ και το χάντικαπ +11.5 υπέρ των φιλοξενούμενων είναι ίσως υψηλό για να συντρίψει ο ένας αδελφός τον άλλον!