15η αγωνιστική

*Μετρούν 8/10 αναμετρήσεις με No Goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 

*Δεν έχει σημειωθεί νίκη φιλοξενούμενου στα πρόσφατα 9 παιχνίδια ανάμεσά τους.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΑΛΑΒΕΣ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 εκτός έδρας, με αντίπαλο τη Ράσινγκ Σανταντέρ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 23’ ο Αρτούρο Μολίνα σκόραρε για το 1-0 των γηπεδούχων, όμως στο 40’ ο ντε λα Φουέντε ισοφάρισε και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στο 90+6’ αποβλήθηκε ο Αλκάιν για την Αλαβές.

Η Αλαβές δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή εναντίον της Ράσινγκ Σανταντέρ (1-1) παρότι ισοφάρισε από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Ταυτόχρονα έχασε την ευκαιρία να μείνει μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και πλέον ισοβαθμεί με τη Μπούργος. Τρίτη ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια για την ομάδα του Λουίς Γκαρθία Πλάθα, μετρά επίσης δύο νίκες σε αυτό το διάστημα, ενώ έχει υποστεί μόλις μία ήττα σε δέκα αναμετρήσεις. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο τεχνικός των “Μπαμπαθόρος” έχει εκ νέου στη διάθεσή του τον αμυντικό Ρουμπέν Ντουάρτε που εξέτισε, όμως είναι τιμωρημένος ο Αλκάιν. Επίσης, είναι σταθερά εκτός το τελευταίο διάστημα ο αμυντικός Σέντλαρ και ο επιθετικος Σιλά οι οποίοι ταλαιπωρούνται ααπό τραυματισμούς.

Αλαβές Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*4/5 ματς τελευταία έληξαν με under 2.5

*Δέχεται γκολ σε 5/10 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε εντός έδρας ήττα με σκορ 0-2, από την Ανδόρα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 45+1’ ο Μπακίς σκόραρε για το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 90+1’ ο Κάρλος Μαρτίνεθ πέτυχε δεύτερο τέρμα και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

Η Σαραγόσα δεν είναι σε καλή κατάσταση, διότι έχει παρουσιάσει πολλά σκαμπανεβάσματα φέτος και έχει απωλέσει βαθμούς που θα μπορούσαν να την έχουν φέρει πιο κοντά στο στόχο της. Ο κόουτς Καρθέδο είναι υπό αμφισβήτηση, ιδίως μετά τη νέα ήττα της ομάδας στο “Ρομαρέδᔨ, από την Ανδόρα, με σκορ 0-2. “Είναι φυσιολογικό, ο κόσμος θέλει να κερδίζουμε”, απάντησε ο Ισπανός τεχνικός σε ερώτηση για τα συνθήματα περί απομάκρυνσής του από την τεχνική ηγεσία. Δύο νίκες και τρεις ήττες στα τελευταία πέντε ματς για τη Σαραγόσα. “Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και αν χάσεις βαθμούς δεν αναπληρώνονται. Η Αλαβές είναι σκληρή ομάδα και το Μεντιθορότσα δύσκολο γήπεδο”, είπε ο Καρθέδο για το προσεχές ματς. Είναι εκτός οι Μπερμέχο, Ιβάν Αθόν, Ενρίκε Κλεμέντε.

Σαραγόσα Στατιστικά

*7/10 αναμετρήσεις είχαν No Goal

*8/10 παιχνίδια έληξαν με under 2.5

*Σκοράρει σε 5/10 ματς εκτός έδρας

Αλαβές – Σαραγόσα στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ