35η αγωνιστική

*Under 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Στον πρώτο γύρο: Σάντος – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε 1-0

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από τη Σάο Πάολο, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 22′ και παρότι ισοφάρισε με τον Γκάμπριελ Μπαράλιας στο 72′, εν τέλει δέχθηκε και δεύτερο τέρμα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Δυο λεπτά αργότερα έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Αΐρτον.

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, μετά από πέντε παιχνίδια και με απολογισμό τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του υπηρεσιακού Εντουάρντο Σόουζα φιλοξενήθηκε από τη Σάο Πάολο, στην έδρα της οποίας ηττήθηκε με 2-1.

Σε γενικές γραμμές είχε αρκετά καλή εμφάνιση, ωστόσο στάθηκε αρκετά άτυχη για να μείνει με άδεια χέρια. Ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, βρέθηκε πίσω από νωρίς, δημιούργησε όμως ευκαιρίες και κατάφερε έστω και προσωρινά να ισοφαρίσει σε 1-1. Ωστόσο, ένα λάθος του πορτιέρο Ρενάν στις καθυστερήσεις, της στέρησε έστω και το βαθμό.

Μετά και από αυτή την απώλεια, διατηρείται εντός επικίνδυνης ζώνης, έχοντας αρκετές ελπίδες για παραμονή. Έμεινε αήττητη στα τρία πιο πρόσφατα εντός της (2-1-0), ωστόσο είναι αυτή με την πέμπτη χειρότερη επίδοση στην έδρα της, με μόλις έξι νίκες σε 17 αντίστοιχα παιχνίδια.

Αμφίβολοι δίνονται οι Ντουντού και Αρτούρ Ενρίκε. Σταθερά εκτός και οι Ρονάλντο και Ραμόν Μενέζες, δεν επηρεάζουν, ενώ τιμωρία εκτίουν οι Ουίλιαν Μαρανάο, Έντσον Φερνάντο και Αΐρτον.

Ατλέτικο Γκοϊανιένσε Στατιστικά

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΝΤΟΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-2 από τη Φλαμένγκο, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και παρότι ισοφάρισε στο 53′ με τον Άλεξ, στην πορεία δέχθηκε ακόμη δυο τέρματα (78′, 87′). Μείωσε απλά για το τελικό αποτέλεσμα με τον Καραμπαχάλ, στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων.

Από τη δεύτερη διαδοχική της ήττα προέρχεται η Σάντος, μετά και από εκείνη στο ντέρμπι με την Κορίνθιανς (0-1 εντός). Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, η ομάδα του υπηρεσιακού Ορλάντο Ριμπέιρο φιλοξενήθηκε από τη Φλαμένγκο, από την έδρα της οποίας έφυγε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 3-2.

Θετική η παρουσία της μέσα σε μια αρκετά δύσκολη έδρα και κόντρα σε μια αντίπαλο που υπερτερεί κατά πολύ σε ποιότητα. Παρότι κρατούσε το βαθμό, λύγισε προς το φινάλε στην πίεση της “Φλα” και δέχθηκε ακόμη δυο τέρματα, πριν μειώσει για το τελικό αποτέλεσμα.

Έμεινε έτσι αρκετά πίσω από τις θέσεις που χαρίζουν ένα εισιτήριο για το επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες, οπότε και στοχεύει να εξασφαλίσει σίγουρα ένα για το Σουνταμερικάνα. Πανηγύρισε μόλις ένα διπλό στις επτά πιο πρόσφατες εξόδους της (1-1-5).

Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Μαϊκόν, εξέτισαν οι Λούκας Μπαρμπόσα και Λούκας Μπράγκα, είναι στη διάθεση του προπονητή τους. Για τη νέα σεζόν είναι προγραμματισμένη η επιστροφή του Εντ Κάρλος, που υπέστη εξάρθρωση ώμου και υπεβλήθει σε χειρουργική επέμβαση. Εκτίου τιμωρία οι Μάντσον και Ροντρίγκο Φερνάντες.

Σάντος Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Ατλέτικο Γκοϊανιένσε – Σάντος στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ