* 12η Αγωνιστική

* Over 2.5 τα 13/14 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης! Τα 6 τελευταία συνδυάστηκαν με Goal/Goal

* Αήττητη η Μπάγερν στα 6 τελευταία μεταξύ τους (5-1-0) με 19 γκολ ενεργητικό

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΜΠΑΓΕΡΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (0-3) επί της Μπαρσελόνα. Ο Μανέ άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό, ο Τσούπο-Μότινγκ έκανε το 0-2 στο 31’ και ο Παβάρ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 90+5’.

Την Τετάρτη διατήρησε την εκπληκτική παράδοση που τρέχει απέναντι στους “μπλαουγκράνα” και έκανε το 5/5 στον όμιλο του Champions League, στο ρελαντί! Στο Καμπ Νου βρήκε μία Μπαρσελόνα με ανοιχτή άμυνα, δίχως ιδιαίτερες εντάσεις στα μαρκαρίσματά της και προηγήθηκε εύκολα 0-2 στο ημίχρονο με γρήγορο transition και κάθετες τελικές πάσες του Γκνάμπρι, ο οποίος τελικά έκανε χατ-τρικ σε ασίστ με το άστοχο βολέ στις καθυστερήσεις.

5η σερί νίκη για τους Βαυαρούς, αήττητη η ομάδα του Νάγκελσμαν τις 40 τελευταίες ημέρες με ρεκόρ 7-1-0, αλλά ακόμα δεν έχει ανακτήσει την κορυφή, θα το πράξει σήμερα με μία ακόμη νίκη.

Ο Τσούπο-Μότινγκ αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι στην κορυφή, ενώ ο Ούλραϊχ παραμένει κάτω από τα δοκάρια, αφού ο Νόιερ δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στον ώμο. Ούτε ο Μίλερ είναι έτοιμος να επιστρέψει.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 5/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΑΪΝΤΖ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (5-0) επί της Κολωνίας. Με πέναλτι του Ίνγκβαρτσεν προηγήθηκε η Μάιντζ στο 11ο λεπτό, στο 28’ η Κολωνίας έμεινε με 10 παίκτες (Κίλιαν), στο 35’ ο Κορ έκανε το 2-0 και στο 40’ ο Σταχ πέτυχε το τρίτο γκολ. Ο Μάρτιν στο 73’ και ο Ονισίβο στο 83’ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Από κει που ήταν 40 μέρες δίχως νίκη η Μάιντζ, έκανε τρεις μαζεμένες με συντελεστή τερμάτων 10-0 μέσα σε μία εβδομάδα! Μετά το διπλό στη Βρέμη (0-2) και την εύκολη πρόκριση επί της Λούμπεκ (0-3) στο Κύπελλο, την προηγούμενη Παρασκευή διέλυσε την ευρωπαία Κολωνία.

Καταιγιστική η ομάδα του Σβένσον από την σέντρα, στα 67’ δευτερόλεπτα είχε δοκάρι με τον Λι σε εκτός περιοχής σουτ. Χτύπησε στο transition ο Ονισίβο για να κερδίσει το πέναλτι προβαδίσματος πριν το 10λεπτο, αυτός κέρδισε την αποβολή των αντιπάλων, αυτός ήταν που δημιούργησε και το 2-0, το οποίο ουσιαστικά τελείωσε το ματς.

Για το ταξίδι στο Μόναχο, εκτός αποστολής έμειναν οι Λέιτς (στόπερ) και Μουσταφά (φορ), πολύ δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί ο Ντα Κόστα (δεξί μπακ) που αρρώστησε.

ΜΑΪΝΤΖ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα τρία τελευταία παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 5/7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Μπάγερν Μονάχου – Μάιντζ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ