*11η αγωνιστική

*Η Χόφενχαϊμ παραμένει αήττητη εντός έδρας με αντίπαλο την Μπάγερν στις δύο τελευταίες σεζόν (1-1-0).

*Η Μπάγερν παραμένει δίχως νίκη σε τρεις εκτός έδρας αγωνιστικές (0-2-1) για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (5-1) της Σάλκε. Δύο γκολ πέτυχε ο Νταμπούρ (5′, 43′), από ένα Ανχελίνο (16′), Καμπάκ (51′) και Καντεράμπεκ (63′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ντρέξλερ στο 69′.

Τέσσερις μέρες μετά την άλωση της “Veltins Arena” (3-0), η Χόφενχαϊμ φιλοδώρησε με άλλα πέντε γκολ τη Σάλκε, αυτη τη φορά στην “PreZero Arena” (5-1), πανηγυρίζοντας παράλληλα την πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου Γερμανίας μεσοβδόμαδα. Φάνηκε για άλλη μία φορά η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, συνολικά 26 ευκαιρίες (έντεκα στην εστία) δημιούργησε το συγκρότημα του Μπράιτενραϊτερ. Συγκεντρώνοντας 17 βαθμούς στην Μπουντεσλίγκα καταλαμβάνει την 4η θέση και βρίσκεται στο -2 από τη σημερινή αντίπαλό του Μπάγερν.

“Θέλουμε να χτίσουμε πάνω στις εμφανίσεις των προηγούμενων παιχνιδιών”, είπε μεταξύ άλλων ο 49χρονος Γερμανός που από το πόστο του προπονητή έχει γνωρίσει επτά ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές κόντρα στους Βαυαρούς. Τιμωρημένος είναι ο Βογκ, οπότε ο Καμπάκ αναμένεται να έρθει στο κέντρο της αμυντικής τριπλέτας, έχοντας ως παρτενέρ τον Ακπογκούμα. Αμφίβολος ο Κράμαριτς, αν δεν καταφέρει να αγωνιστεί τη θέση του θα πάρει ο Ρουτέρ στην γραμμή κρούσης.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΑΓΕΡΝ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (5-2) της Άουγκσμπουργκ. Ο Πέντερσεν άνοιξε το σκορ στο 9′, απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με Τσούπο Μοτίνγκ (27′, 59′) και Κίμιχ (53′). Στο 65′ ο Ουπαμεκανό με αυτογκόλ έκανε το 2-3, το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν Μουσιάλα (74′) και Ντέιβις (90+1′).

Εκδίκηση για την ήττα που γνώρισε νωρίτερα στη σεζόν στη “WWK Arena” πήρε η Μπάγερν από την Άουγκσμπουργκ, φιλοδωρώντας την με πέντε γκολ στο μεταξύ τους βαυαρικό ντέρμπι (5-2). Παράλληλα το συγκρότημα του Νάγκελσμαν εξασφάλισε την πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου Γερμανίας. Ήταν η τρίτη σερί νίκη μετά από αυτές κόντρα σε Βικτόρια Πλζεν (4-2 εκτός) και Φράιμπουργκ (5-0 εντός).

Σήμερα έχει την ευκαιρία να πλησιάσει (έστω προσωρινά) στο -1 την πρωτοπόρο Ουνιόν με νίκη επί της Χόφενχαϊμ, στην έδρα της οποίας γνώρισε τρεις ήττες σε έξι επισκέψεις (δύο νίκες, μία ισοπαλία). Δύσκολα θα επιστρέψει κάτω από τα γκολπόστ ο Νόιερ, τη θέση του θα πάρει εκ νέου ο Ούλραϊχ. Μεσοβδόμαδα ο Μούλερ αγωνίστηκε για δέκα λεπτά κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, ωστόσο φαντάζει δύσκολο να ρισκάρει τη συμμετοχή του ο προπονητής Νάγκελσμαν. Περισσότερες πιθανότητες για αυτό συγκεντρώνει ο Κομάν. Την Τετάρτη (26/10) η Μπάγερν φιλοξενείται από την Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 3,5 στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΜΠΑΓΕΡΝ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ