*16η αγωνιστική

*Η Γουόλσολ ακόμη ψάχνει την πρώτη της νίκη απέναντι στην Χάρογκεϊτ, έχοντας γνωρίσει και στο γήπεδό της την μοναδική της ήττα από αυτήν σε τέσσερις αγώνες.

ΓΟΥΟΛΣΟΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Γουόλσολ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Σάτον, παρόλο που έπαιξε για περίπου 65 λεπτά με παίκτη λιγότερο! Βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Μίλσον στο 72’ με πέναλτι, αλλά δεν τα παράτησε και παρόλο που έπαιζε με 10 παίκτες, ισοφάρισε με τον Μάντοξ στο 86’

Η Γουόλσολ έφερε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας με την Σάτον, αποφεύγοντας μία τρίτη συνεχόμενη ήττα, αλλά παραμένοντας και πάλι χωρίς νίκη. Και μάλιστα έχασε τον πιο πρόσφατο αγώνα που έπαιξε στο γήπεδό της, εκεί που έχει τέσσερις νίκες και πέντε ήττες σε 11 αναμετρήσεις της φέτος.

Παραμένει στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 15η θέση, απέχοντας ελάχιστα πιο κοντά στην πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, στο -7 συγκεκριμένα, απ’ ότι είναι στην ζώνη του υποβιβασμού, στο +8 για την ακρίβεια.

Θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμών οι Γουίλκινσον (ΕΠ), Λάμπαντι (ΜΕ), Ράιλι (ΜΕ), ΜακΕντι (ΑΜ), Πρίτζμπεκ (ΤΕ), που έχασαν και τον προηγούμενο αγώνα της ομάδας τους, ενώ χτύπησε και προστίθενται σε αυτούς και ο μέσος Ιαρινγκ και τιμωρημένος είναι ο μέσος Κόμλεϊ.

Γουόλσολ Στατιστικά

*Εχει 7/10 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει τρεις σερί αγώνες με 2-3 γκολ

*Εχει 8/11 under 2,5 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΑΡΟΓΚΕΪΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Χάρογκεϊτ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με την Τρανμίρ, παρόλο που προηγήθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα με τον Ντέιλι στο 27ο λεπτό, δεχόμενη την ισοφάριση από τον Τούρνμπουλ στο 56’.

H Χάρογκεϊτ δεν κατάφερε να πετύχει τρίτη συνεχόμενη νίκη, αλλά τουλάχιστον δεν έχασε, φέρνοντας 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Τρανμίρ. Και μακριά από την έδρα της κέρδισε στο γήπεδο της Τζίλιγχαμ, έχοντας έξι ήττες σε οκτώ αγώνες που έχει παίξει εκτός την φετινή σεζόν!

Είναι πάντα πολύ χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, παραμένοντας στην 20η θέση του, αν και είναι ακόμη σε απόσταση βολής, στο +3 για την ακρίβεια, από τις δύο ομάδες που είναι εντός ζώνης υποβιβασμού.

Παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού από πέρυσι ο αμυντικός Σμιθ, χτύπησαν πιο πρόσφατα και ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Ράιτ μαζί με τον μέσο Τόμπσον αλλά και τον επιθετικό Ανγκους, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι τραυματίστηκε ο αμυντικός Μάτοκ.

Χάρογκεϊτ Στατιστικά

*Εχει έξι σερί G/G

*Εχει έξι συνεχόμενους αγώνες με 2-3 γκολ

Γουόλσολ – Χάρογκεϊτ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ